Konya’da Yaz Spor Okulu’nda antrenörden öğrenciye şiddet!

Konya’nın Ereğli ilçesinde Sümer Futbol Yaz Okulu’nda eğitim gören bir öğrenci iddiaya göre; futbol oynadığı sırada antrenörün oğluna faul yaptı. Duruma sinirlenen Halil A., küçük çocuğu sahada tekme tokat dövdü. O anlar kameraya yansıdı.

Konya’da Yaz Spor Okulu’nda antrenörden öğrenciye şiddet!

Skandal görüntüler, Konya’nın Ereğli ilçesinde kaydedildi.

TEKME TOKAT SALDIRDI

İddiaya göre; Sümer Futbol Yaz Okulu’nda eğitim gören bir öğrenci, futbol oynadığı sırada antrenörün oğluna faul yaptı. Duruma sinirlenen antrenör Halil A., çocuğa tekme tokat saldırdı, diğer çocuklar da duruma şahit oldu.

Futbol sahasının tellerine sıkıştırdığı çocuk aldığı darbenin etkisiyle yere düştü. Halil A. yerdeki çocuğa bu kez tekme attı.

konyada-yaz-spor-okulunda-antrenorden-ogrenciye-siddet.jpg

O ANLAR KAMERADA

Yaşananlar, futbol sahasının güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde; futbol oynandığı sırada bir çocuğun antrenörün oğluna faul yaptığı, diğer öğrencilerin tepki gösterdiği, bu sırada antrenörün koşarak gelip çocuğun boğazına sarıldığı sonra tokat attığı ardından da iteklediği, çocuğu tellere sıkıştırıp yeniden darp ettiği, çocuğun aldığı darbe ile yere düştüğü, antrenörün yerdeyken tekmelediği yer alıyor.

GÖRÜNTÜYÜ İZLEYEN AİLE GÖZLERİNE İNANAMADI

Olayın ardından güvenlik kamera görüntülerini izleyen aile gözlerine inanamadı.

Aile şunları söyledi:

“Sümer Futbol Kulübü antrenörü aynı zamanda Sümer Ortaokulunda Beden Eğitimi Öğretmeni olarak görev yapan Halil A., antrenmanında kendi oğluna faul yaptıkları için oğlumu darp ediyor. Çocuklarımızı kimlere emanet ettiğimizi herkesin görmesini isterim."

konyada-yaz-spor-okulunda-antrenorden-ogrenciye-siddet-001.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum