Konya’da yeni bir proje hayata geçiyor! Halka, karma bir AVM hizmeti sunulacak

Yapı sektörünün öncü isimlerinden Tepekent Mimarlık, Konya’da yenilikçi bir projeyi hayata geçiriyor. Hom Story adlı projeyle, halka karma bir AVM hizmeti sunulacak.

Konya’da yeni bir proje hayata geçiyor! Halka, karma bir AVM hizmeti sunulacak

Kurulduğu günden bu yana projeleriyle adından söz ettiren Tepekent Mimarlık, Konya’da alışveriş deneyimine yeni soluk getirecek bir projeyi hayata geçiriyor.

HOM STORY

Dedeman Otelde gerçekleştirilen tanıtım toplantısında yatırımcılar ve basın mensuplarıyla bir araya gelen Tepekent Mimarlık Yönetim Kurulu Üyesi Burak Dağlı, yeni cadde tipi iş merkezi modeli olan Hom Story hakkında bilgi verdi.

konyada-yeni-bir-proje-hayata-geciyor-halka-karma-bir-avm-hizmeti-sunulacak.jpeg

Tepekent, şehrin merkezinde yer alan, 90 adet mobilya ve ev dekorasyonu mağazasının bulunduğu, ayrıca keyifli vakit geçirebilecek alanların da yer aldığı Hom Story’de, müşterilerine tüm olanakları ile karma bir AVM hizmeti sunmayı amaçlıyor.

konyada-yeni-bir-proje-hayata-geciyor-halka-karma-bir-avm-hizmeti-sunulacak.jpg

CADDE TİPİ AVM

Daima yenilikçi hizmet anlayışıyla gerçekleştirdikleri projelerle sektöre yön verdiklerini ifade eden Dağlı, “Şehrimizin eksikliklerine çözüm olacak nitelikte projeler üretme çabasıyla hep yeniliklerin öncüsü olmaya özen gösterdik. Bunun üzerine konsept özelliği taşıyan cadde tipi bir AVM yani ticaret merkezini şehrimizin beğenisine sunuyoruz” dedi.

konyada-yeni-bir-proje-hayata-geciyor-halka-karma-bir-avm-hizmeti-sunulacak-002.jpeg

“KONYA’YA DEĞER KATACAK”

Toplantıda konuşan Konya Mobilyacılar Odası Başkanı Mehmet Günbaş da, yeni bir çalışmayı hayata getiren Tepekent Mimarlık’a teşekkür etti. Günbaş, projenin Konya’ya değer katacağını dile getirdi.

konyada-yeni-bir-proje-hayata-geciyor-halka-karma-bir-avm-hizmeti-sunulacak-001.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.