Konya’da yıkılan duvarın altında kalan küçük kıza acı veda! Son yolculuğa uğurlandı

Konya’da dün acı veren bir olay yaşanmış, 5 yaşındaki Ümmü Nigar Yurduseven, yıkılan bahçe duvarının altında kalarak can vermişti. Küçük kız, gözyaşları arasında toprağa verildi.

Konya’da yıkılan duvarın altında kalan küçük kıza acı veda! Son yolculuğa uğurlandı

Acı olay, dün Meram ilçesi Küçükkovanağzı Mahallesi Aba Sokakta yaşanmıştı. Kullanılmayan iki katlı müstakil evi çevreleyen duvar, oyun oynayan 5 yaşındaki Ümmü Nigar Yurduseven’in üzerine devrildi.

OLAY YERİNDE CAN VERDİ

İhbarla olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde küçük kızın hayatını kaybettiği belirlendi. Acı haberi alan aile büyük üzüntü yaşadı, Ümmü Nigar’ın cansız bedeninin yanında gözyaşı döktü.

SON YOLCULUĞA UĞURLANDI

Küçük kızın cenazesi, Konya Şehir Hastanesindeki otopsinin ardından ailesine teslim edildi. Ümmü Nigar’ın cenazesi defnedilmek üzere Meram ilçesi Çomaklı Mahallesine götürüldü. Küçük kız, kılınan cenaze namazının ardından Çomaklı Mezarlığı’na defnedildi. Baba Hidayet Yurduseven ve yakınları gözyaşlarını tutamadı.

konyada-yikilan-duvarin-altinda-kalan-kucuk-kiza-aci-veda-son-yolculuga-ugurlandi.jpg

konyada-yikilan-duvarin-altinda-kalan-kucuk-kiza-aci-veda-son-yolculuga-ugurlandi.jpeg

ÜÇ YILDA İKİNCİ BÜYÜK ACI

Ailenin 3 yıl önce de 5 aylık çocuklarını kaybettikleri bildirildi. Cenazeye katılan çocuğun dedesi Nur Can Karakoç, Ümmü Nigar'ın annesi mutfaktayken yengesinin evine gitmek istediğini söylediğini belirterek, "Annesi 'gitme' demiş ancak çocuk dışarı çıkmış. Annesi yengesinin yanında, yengesi de annesinin yanında sanıyormuş. Bir süre sonra bir gürültü duyulmuş. Çocuğun bahçe duvarı altında kaldığını görmüşler. Duvar zaten sallanıyormuş. Ev müteahhide verildi ve yıkılacaktı. Ancak müteahhit vazgeçmiş. Aile bundan 3 yıl önce de bir çocuklarını 5 aylıkken hastalık nedeniyle kaybetti." diye konuştu.

konyada-yikilan-duvarin-altinda-kalan-kucuk-kiza-aci-veda-son-yolculuga-ugurlandi-001.jpeg

konyada-yikilan-duvarin-altinda-kalan-kucuk-kiza-aci-veda-son-yolculuga-ugurlandi-001.jpg

konyada-yikilan-duvarin-altinda-kalan-kucuk-kiza-aci-veda-son-yolculuga-ugurlandi-002.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum