Konya'da yılın düğünü protokolün akınına uğradı

Konya hafta sonu görkemli bir düğüne şahitlik etti. Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale'nin oğlu Yavuzhan Kale, hayatını Büşra Yılmaz ile birleştirdi. Genç çiftin düğünü binlerce misafir ile birlikte protokolün akınına uğradı.

Konya'da yılın düğünü protokolün akınına uğradı

Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale'nin oğlu Yavuzhan ile nişanlısı Büşra, görkemli bir düğünle hayatlarını birleştirdi. Baykara Gold Kongre ve Düğün Merkezindeki düğün binlerce misafirin katılımıyla gerçekleştirildi. Müzeyyen-Mehmet Kale ve Mahpeyker-Servet Yılmaz çiftlerinin misafirlerle yakından ilgilendiği düğünde davetlilere geleneksel Konya düğün pilavı ikram edildi. 

BAŞKAN ALTAY'IN KIYDIĞI NİKAH PROTOKOLÜN AKININA UĞRADI 

Siyaset, iş, sanat ve spor dünyasının bir araya getiren genç çiftin düğün töreni Konya protokolünün akınına uğradı. Nikahı Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay kıydı. Nikah şahitliklerini ise Konya Valisi Vahdettin Özkan, Anayasa Mahkemesi Üyesi Selahattin Menteş, AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, AK Parti Konya Milletvekilleri Tahir Akyürek, Orhan Erdem, Mehmet Baykan, Mustafa Hakan Özer, Meryem Göka, Ziya Altunyaldız, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Refik Tuzcuoğlu, Cumhurbaşkanı Başdanışmanları Mustafa Akış ve Ayşe Türkmenoğlu, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Türk Parlamenterler Birliği Genel Başkanı Nevzat Pakdil, Önceki Dönem Bakan Yardımcıları Prof. Dr. Muhammet Güven, Kudbettin Arzu ve Mehmet Ceylan, Önceki Dönem Milletvekilleri Halil Ürün, Gülay Samancı, Mustafa Kabakcı, Özkan Öksüz, İbrahim Halil Çelik ve Ahmet İnal, Pankobirlik Genel Başkanı Ramazan Erkoyuncu ve İş adamı Faik Güngör yaptı. 

Başkan Altay'ın genç çifti karı-koca ilan etmesinin ardından şahitler tek tek mikrofonu alarak Kale çiftine bir ömür boyu mutluluk diledi. Evlilik cüzdanı ise iş adamı Faik Güngör tarafından Büşra-Yavuzhan çiftine verildi. 

konyada-yilin-dugunu-protokolun-akinina-ugradi-1.jpg

DÜĞÜN İÇİN ANLAMLI TARİH

Misafirlere katılımlarından dolayı şükranlarını sunan Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale, düğünün 15 Temmuz gibi anlamlı bir tarihte yapıldığını belirterek ''Rabbim iki cihan saadeti nasip etsin. Başta Sayın Valimiz olmak üzere tüm davetlilerimize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.'' ifadelerini kullandı.

konyada-yilin-dugunu-protokolun-akinina-ugradi-2.jpg

konyada-yilin-dugunu-protokolun-akinina-ugradi-3.jpg

konyada-yilin-dugunu-protokolun-akinina-ugradi-4.jpg

konyada-yilin-dugunu-protokolun-akinina-ugradi-5.jpg

konyada-yilin-dugunu-protokolun-akinina-ugradi-6.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.