Konya’da yine eğlence merkezi vakası! Bu kez durum çok farklı

Konya’da eğlence merkezlerinin isimleri son dönemde koronavirüs tedbirlerini ihlalle anılıyor. Ancak bu kez farklı bir vaka ortaya çıktı. Yasağa rağmen açılan eğlence merkezine giden 3 kişi, hesap kavgasında hastanelik edildi. Ayrıca gasp iddiası da var.

Konya’da yine eğlence merkezi vakası! Bu kez durum çok farklı

Son günlerde isimleri hep koronavirüs tedbirlerini ihlalle anılan eğlence merkezlerinden biri, bu kez farklı bir vaka ile gündemde. 

Olay, Cuma gecesi Musalla Bağları Mahallesi Mehmet Kartal Sokak’ta bulunan bir eğlence merkezinde yaşandı.

İddiaya göre; eğlenmek için içkili mekana giden B.A. (36), A.K.A. (21) ve M.Y.G. (20) hesabı ödeyerek iş yerinden ayrılmak istedi. Hesabı ödeyen B.A., A.K. ve M.Y.G.’ye tekrar 1000 liralık hesap geldi. Üç arkadaş, hesaba itiraz ettiklerinde iş yerinde bir odaya kilitlendiklerini, burada iş yeri sahibi ve çalışanları tarafından dövülüp ceplerindeki toplam 5 bin 700 TL paralarının alınıp iş yerinden dışarı atıldıklarını belirterek, polise şikayetçi oldu.

KEMİKLERİNİ KIRMIŞLAR

Mağdurlardan B.A’nın vücudunda kemik kırığı bulunduğu, M.Y.G’nin ise Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde tedavisine halen devam edildiği öğrenildi.

2 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Selçuklu İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, olaya karıştığı iddiasıyla A.K. ve H.Ş. isimli 2 şüpheliyi gözaltına aldı. Zanlılar, yağma, kasten yaralama ve kişiyi hürriyetinden yoksun kılma suçlamasıyla haklarında adli işlemleri yapılmak üzere polis merkezine teslim edildi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.