Konya’da yüz yüze eğitimin ilk günü! Büyük, okulları gezdi, salgın tedbirlerine dikkat çekti

Konya İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük, yeni eğitim ve öğretim döneminin ilk gününde okulları gezdi, salgın tedbirlerine dikkat çekti.

Konya’da yüz yüze eğitimin ilk günü! Büyük, okulları gezdi, salgın tedbirlerine dikkat çekti

Konya İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük ile İl Müdürlüğü ve ilçe milli eğitim müdürlüklerinin yöneticileri, okulları ziyaret ederek ilk gün heyecanına ortak oldu.

Ziyaret edilen okullarda öğretmen ve öğrencilerle sohbet eden yöneticiler, salgın döneminin etkilerinden en kısa sürede kurtulmak için temizlik, mesafe ve maske kurallarına riayet etmenin önemini vurguladı.

Konya İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük, geçtiğimiz yılın Mart ayından bu yana ülkemizde etkisini sürdüren salgın sürecinin eğitim öğretim çalışmalarını etkilediğini belirtti. O tarihten bu güne tam anlamıyla yüz yüze eğitime geçmenin mümkün olmadığını ifade eden Büyük, bugün itibariyle öğretmen ve öğrencilerin duydukları hasretin sona erdiğini söyledi.

Tedbirlere uygun davranmanın ve aşı olmanın önemine de değinen Büyük, yüz yüze eğitimin sekteye uğramaması için bu konularda gerekli hassasiyetin gösterilmesi gerektiğini ifade etti.

Büyük, yeni eğitim yılının Konya ve ülkemiz için hayırlı olması temennisinde bulundu.

Haber Dairesi

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.