Konya’da zabıta ekiplerinden market ve pazar yeri denetimi

Konya’nın Ereğli ilçesinde zabıta ekiplerince market ve pazar yerlerinde denetim gerçekleştirildi. Başkan Ümit Akpınar, “Denetimlerimizi titizlikle gerçekleştirmeye rutin olarak devam edeceğiz” dedi.

Konya’da zabıta ekiplerinden market ve pazar yeri denetimi

Konya Ereğli Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, ilçede düzeni sağlamak ve halkın sağlığını korumak amacıyla denetimlerine aralıksız devam ediyor.

Zabıta ekipleri, denetimler sırasında yiyecek ve içecek sektöründe faaliyet gösteren işletmeleri ve pazar yerlerini titizlikle inceleyerek hijyen kurallarına uygunluk, işyeri ruhsatı, iş sağlığı ve güvenliği konularında alınması gereken önlemleri denetliyor.

konyada-zabita-ekiplerinden-market-ve-pazar-yeri-denetimi.jpg

Ereğli Belediye Başkanı Ümit Akpınar, “Zabıta ekiplerimizce yaptığımız denetimlerle halkımızın sağlığını korumayı ve hizmet kalitesini artırmayı hedefliyoruz. İlçemizin her köşesinde vatandaşlarımızın en iyi hizmeti alabilmesi için denetimlerimizi sürdürüyoruz. İşletmelerimizin hijyen standartlarına uygun hareket etmeleri hem sağlığımız hem de halkımızın memnuniyeti açısından büyük önem taşıyor. Bu nedenle denetimlerimizi titizlikle gerçekleştirmeye rutin olarak devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Zabıta ekipleri, denetimler sırasında tespit ettikleri eksiklikler ve uygunsuzluklarla ilgili olarak işletme sahiplerine gerekli uyarı ve cezai işlemleri yapıyor.

konyada-zabita-ekiplerinden-market-ve-pazar-yeri-denetimi-001.jpg

konyada-zabita-ekiplerinden-market-ve-pazar-yeri-denetimi-002.jpg

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.