Konya'da zehir tacirlerine darbe üstüne darbe: 8 gözaltı

Konya'da narkotik polisi, uyuşturucu tacirlerine darbe üstüne darbe vuruyor. Kentin farklı mahallelerindeki adreslere yönelik operasyonlarda çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi. Operasyonlarda 8 kişi gözaltına alındı.

Konya'da zehir tacirlerine darbe üstüne darbe: 8 gözaltı

Konya İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından sokak satıcılarına yönelik detaylı çalışmalar neticesinde, Çelebi, Sahibiata, Tatlıcak ve Alakova Mahallelerindeki ikametlerde, ayrıca Ankara Yolu uygulama noktasında bir araçta yapılan aramalarda çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi.

ZEHİR TACİRLERİNE BÜYÜK DARBE!

Narkotik ekiplerinin titiz çalışmaları sonucunda 4 ikamet ve 1 araçta yapılan detaylı aramalar neticesinde, 550 gram metamfetamin, 130,5 gram eroin, 53 adet uyuşturucu hap, 88 gram tütüne emdirilmiş uyuşturucu madde, uyuşturucu yapımında kullanılan 2 parça sıvı-toz ve 75 gram sentetik madde ele geçirildi. Bunların yanı sıra uyuşturucu ticaretinde kullanılan 1 adet hassas terazi, 100 adet 9x19 mm çapında mermi ve uyuşturucudan el edilen 25 bin 890 liraya el konuldu. 

GÖZALTINA ALINAN 8 KİŞİDEN 5’İ TUTUKLANDI

Konya İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nün yürüttüğü operasyonlarda, Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak/Nakletmek ve Uyuşturucu Madde Kullanmak suçlarından gözaltına alınan 3’ü yabancı uyruklu 8 şüpheliden biri adli kontrol şartıyla olmak üzere 3 kişi serbest bırakıldı, 5 şüpheli ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.