Konya’da zehirlenme iddiası! 8 yaşındaki çocuk öldü

Son Dakika Haberi! Konya’nın Meram ilçesinde bir evde yaşayan 6 kişide kusma şikayeti görülünce hepsi hastaneye koştu. Tedavi altına alınanlardan 8 yaşındaki Ahmet Enes Temel hayatını kaybetti. 5 kişinin tedavisi sürüyor.

Konya’da zehirlenme iddiası! 8 yaşındaki çocuk öldü

ÖZEL I Haber Dairesi muhabirinin edindiği bilgiye göre; sabah saatlerinde Konya’nın merkez Meram İlçesi Uluırmak Mahallesi Şeyh Vefa Sokakta bulunan 2 katlı evin üst katında yaşayanlarda mide bulantısı ve kusma şikayeti görülmeye başlandı.

Mine Büyükgöker (17), Fatmanur Temel (18), Yasin Temel (15), Ayşe Temel (40) ve Sena Gül Büyükgöker (21), rahatsızlıkları artınca kendi imkanlarıyla Konya Numune Hastanesine gitti.

5 kişiden bazıları burada bazıları da gönderildikleri Konya Şehir Hastanesinde zehirlenme şüphesiyle tedavi altına alındı.

8 YAŞINDAKİ ÇOCUK ÖLDÜ

Akşam saatlerinde aynı evde yaşadığı ve annesinin yanında kaldığı öğrenilen Ahmet Enes Temel’de de aynı şikayetler başladı. Anneannesi tarafından çağırılan ambulansla hemen Konya Numune Hastanesine kaldırılan 8 yaşındaki Enes Temel, müdahaleye rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti.

konyada-zehirlenme-iddiasi-7-yasindaki-cocuk-oldu-001.jpg

BÖCEK İLACI İDDİASI

İhbarla harekete geçen polis ekiplerinin incelemeleri ve alınan ifadeler sonrasında, alt katta yaşayan yabancı uyruklu kişilerin eve böcek ilacı sıktığı, üst katta oturan ailenin de bundan dolayı zehirlenmiş olabileceği değerlendirildi.

konyada-zehirlenme-iddiasi-7-yasindaki-cocuk-oldu.jpg

Eşi yurt dışında çalışan Ayşe Temel'in, sömestir tatili nedeniyle çocukları Fatmanur (18), Yasin (15) ve Ahmet Enes Temel ile birlikte annesi Necla Duran'ın evinde kaldığı öğrenildi.

Başlatılan çok yönlü soruşturma devam ediyor.

konyada-zehirlenme-iddiasi-7-yasindaki-cocuk-oldu-002.jpg

konyada-zehirlenme-iddiasi-7-yasindaki-cocuk-oldu-003.jpg

 

Kaynak:Haber Kaynağı

 Yazı İşleri Müdürü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.