Altın 6811.86
BIST 12433.5
Dolar 44.5989
Euro 52.3513
Sterlin 59.8952

Konya’da zehirlenme şüphesi! 12 işçi hastaneye kaldırıldı

Konya'daki bir fabrikada çalışan 12 işçi, zehirlenme şüphesiyle hastaneye kaldırıldı. İşçilerin amonyaktan zehirlendiği değerlendiriliyor.

Konya’da zehirlenme şüphesi! 12 işçi hastaneye kaldırıldı

Olay, saat 13.30 sıralarında meydana geldi. Demirören Haber Ajansı’nda (DHA) yer alan haberdeki iddiaya göre; Konya'nın merkez Meram ilçesi Kaşınhanı Mahallesindeki bir fabrika çalışanları, mide bulantısı ve baş dönmesi gibi şikayetler yaşayınca 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarda bulundu.

Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, 16 işçiye ilk müdahaleyi yaptı. İşçilerden 12’si Konya Şehir Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

konyada-zehirlenme-suphesi-12-isci-hastaneye-kaldirildi.jpg

AMONYAK ZEHİRLENMESİ ŞÜPHESİ

İlk değerlendirmelere göre işçilerin, gübre ve tarım ilacı yapımında kullanılan amonyaktan etkilendiği belirtildi. Başlatılan soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.