Altın 6374.59
BIST 12433.5
Dolar 43.2723
Euro 50.1923
Sterlin 57.7994

Konya’daki aile katliamında bir acı haber daha! Anne de hayatını kaybetti

Konya’da yaşanan aile faciasından bir acı haber daha geldi. Kızını kaybeden, oğlunun kurşunlarıyla ağır yaralanan anne İsmihan Türkmen de yaşam mücadelesini kaybetti. Anne, kızı ve oğlu bugün aynı mezarlıkta toprağa verilecek.

Konya’daki aile katliamında bir acı haber daha! Anne de hayatını kaybetti

Konya’da yaşanan ve kamuoyunu derinden sarsan aile faciasında acı bilanço ağırlaştı. Oğlu Nadir Türkmen tarafından silahla vurularak ağır yaralanan anne İsmihan Türkmen de, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Olay, dün gece merkez Selçuklu ilçesi Şeker Mahallesi Caferçelebi Sokak’ta bulunan bir sitede meydana gelmişti. Kısa süre önce cezaevinden tahliye edildiği öğrenilen Nadir Türkmen (23), henüz bilinmeyen bir nedenle tartıştığı kız kardeşi Nida Türkmen’i (19) olay yerinde öldürmüş, annesi İsmihan Türkmen’i (45) ise ağır yaralamıştı. Nadir Türkmen, daha sonra aynı silahla yaşamına son vermişti.

Ağır yaralı olarak Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırılan anne İsmihan Türkmen, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı.

konyadaki-aile-katliaminda-bir-aci-haber-daha-anne-de-hayatini-kaybetti

CENAZELER AYNI GÜN DEFNEDİLECEK

Anne İsmihan Türkmen, kızı Nida Türkmen ve oğlu Nadir Türkmen’in Konya’nın Kadınhanı ilçesi nüfusuna kayıtlı oldukları öğrenildi. Otopsi işlemlerinin tamamlanmasının ardından cenazelerin yakınlarına teslim edildiği, bugün ikindi namazı sonrası Ilgın ilçesine bağlı Ağalar Mahallesi’nde toprağa verilecekleri bildirildi.

konyadaki-aile-katliaminda-bir-aci-haber-daha-anne-de-hayatini-kaybetti

10’A YAKIN SUÇ KAYDI BULUNUYORDU

Öte yandan, olay sonrası yapılan incelemelerde Nadir Türkmen’in 10’a yakın suç kaydının bulunduğu ortaya çıktı. Olayla ilgili soruşturma çok yönlü olarak sürdürülüyor.

konyadaki-aile-katliaminda-bir-aci-haber-daha-anne-de-hayatini-kaybetti

İlgili Haberler
 Yazı İşleri Müdürü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.