Konya’daki bu hastanede sülük ve hacamat tedavisine başlandı

Konya Hüyük Devlet Hastanesi'nde açılan yeni ünitede sülük ve hacamatla tedavi verilmeye başladı. Başhekimi Dr. Mehmet Kendir, “Uzman kadromuz eşliğinde en iyi şekilde hizmet vermeye hazırız.” dedi.

Konya’daki bu hastanede sülük ve hacamat tedavisine başlandı

Konya Haber: Hüyük Devlet Hastanesi'nde hizmete giren GETAT ünitesinde verilecek sülük ve hacamat tedavisi Sağlık Bakanlığı tarafından onaylı sertifika almış uzman hekimler tarafından yapılacak.

Hüyük Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Mehmet Kendir, "Günden güne gelişen ve büyüyen ilçemiz için sağlık hizmeti sunumunda kaliteyi artırarak tıbbın her alanından yöre halkımızın fayda sağlaması için çalışmalarımız sonuç vermeye başlamıştır. Uzman kadromuz eşliğinde açtığımız GETAT ünitesi ile alternatif yöntemlerden de destek alarak sağlığın korunması ve geliştirilmesine yönelik çok önemli bir adım atılmıştır. Tanı, tedavi uygulamaları bu yöntemle desteklendiği ve sağlığın korunmasında etkili olduğu kanıtlanmış. Bu uygulamalar sayesinde hastalarımıza en iyi şekilde hizmet vermeye hazırız. Süreçte emeği geçen tüm büyüklerimize ve ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum." dedi.

Uygulamadan faydalanmak isteyen vatandaşlar ALO 182, MHRS veya hastaneye başvurarak randevu alabilecek.

konyadaki-bu-hastanede-suluk-ve-hacamat-tedavisine-baslandi.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.