Konya’daki bu üniversite 20 personel alacak

Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi, 20 yeni personel alımı için ilan yayımladı. İşte Resmi Gazete’de yayımlanan ilanın detayları, başvuru şartları ve tarihi ile diğer detaylar.

Konya’daki bu üniversite 20 personel alacak

Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi, 20 yeni personel alımı yapacak. Söz konusu ilan, Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yayımlandı.

İlanda kadrolara ilişkin detaylar ile şu ifadelere yer verildi:

“Üniversitemiz akademik birimlerine, Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı tarafından yayımlanan “2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu” ve “Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliğin” ilgili maddeleri uyarınca belirli süreli statüde 14 Öğretim Üyesi ile “Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanları Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmeliğin” ilgili maddeleri uyarınca, 5 Öğretim Görevlisi ve 1 (bir) adet Araştırma Görevlisi olmak üzere toplam 20 (yirmi) adet öğretim elemanı alınacaktır.

Söz konusu kadrolara başvuracak adayların; 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48’inci maddesindeki genel şartları ve ilan edilen özel şartları taşımaları halinde başvuru dilekçesi ve istenen evraklarla birlikte Melikşah Mahallesi Beyşehir Caddesi No: 9 Meram/KONYA adresinde bulunan Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi Personel Daire Başkanlığına şahsen veya posta (kargo) ile süresi içinde başvuru yapmaları gerekmektedir. Başvuru süresi ilanın Resmî Gazete’de yayım tarihinden itibaren 15 (on beş) gündür. Postadaki gecikmeler dikkate alınmayacaktır.”

konyadaki-bu-universite-20-personel-alacak.png

konyadaki-bu-universite-20-personel-alacak-001.png

konyadaki-bu-universite-20-personel-alacak-002.png

Kaynak:Haber Kaynağı

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.