Altın 5771.184
BIST 10997.12
Dolar 42.5048
Euro 49.5524
Sterlin 56.7206

Konya’daki cinayet davasına babanın isyanı damga vurdu

Konya’da eski eşini 55 bıçak darbesiyle öldüren sanığın yargılanmasına başlandı. Duruşmada konuşan maktulün babası, “Sanık kızımı çok sevdiğini söylüyor. Madem bu kadar seviyordu, 55 bıçak darbesiyle nasıl öldürdü?” diyerek isyan etti.

Konya’daki cinayet davasına babanın isyanı damga vurdu

Konya 2. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen duruşmaya, tutuklu sanık Fatih U. ile maktul Bahriye Kalaycı'nın yakınları ve taraf avukatları katıldı.

Söz verilen sanık Fatih U, olay nedeniyle pişman olduğunu öne sürdü.

Olay tarihinde eski eşi Bahriye Kalaycı ile yeniden görüşmeye başladıklarını ve bir ev tutarak birlikte yaşamak istediklerini iddia eden Fatih U, araçla giderken Kalaycı'nın kendisine başka biriyle görüştüğünü söylediğini ileri sürdü.

Tartışmaya başladıklarını ve Kalaycı'nın kendisine küfürler ettiğini iddia eden Fatih U, bunun üzerine de eski eşini bıçakladığını söyledi.

Sanık avukatı Cihat Tanrıkulu da sanığın eyleminde herhangi bir tasarlama olmadığını savundu.

2024/11/02/konyada-bir-kisi-bosandigi-bahriye-ulasani-oldurup-kendini-yaraladi.jpeg

“MADEM SEVİYORDU, NEDEN 55 KEZ BIÇAKLADI?”

Maktulün babası Ahmet Kalaycı ise sanıktan şikayetçi olduğunu belirterek, en ağır şekilde cezalandırılmasını istedi.

Baba Kalaycı, "Sanık, kızımın kendisine başkasıyla görüştüğünü söylediğini iddia ediyor ama eski eşiyle yeniden evlenmeye, ev tutmaya karar veren biri, ev tutmaya giderken 'Ben başkasıyla görüşüyorum' der mi? Sanık kızımı çok sevdiğini söylüyor. Madem bu kadar seviyordu, 55 bıçak darbesiyle nasıl öldürdü?" diye tepki gösterdi.

2024/11/02/konyada-bir-kisi-bosandigi-bahriye-kalayciyi-oldurup-kendini-yaraladi.jpeg

Maktulün annesi ve kız kardeşi de sanıktan şikayetçi oldu, en ağır şekilde cezalandırılmasını talep etti.

Mahkeme heyeti, sanığın tutukluluk halinin devamına karar vererek, dosyadaki eksikliklerin tamamlanması için duruşmayı erteledi.

NE OLMUŞTU?

Fatih U, 2 Kasım 2024'te eski eşi Bahriye Kalaycı'yı merkez Karatay ilçesi İsmil Mahallesi'nde kendisine ait tarlada bıçakla öldürdükten sonra tutuklanmıştı.

Otopsi raporunda maktulün vücudunda 55 bıçak darbesi tespit edilmiş, sanık hakkında "tasarlayarak kasten öldürme" suçlamasıyla dava açılmıştı.

İlgili Haberler

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.