Konya’daki cinayetin ardında “yasak aşk” iddiası çıktı: Rüyalarıma giriyordu!

Konya’da eşinin ihbarıyla kayıp olarak aranan kaymakamlık çalışanının cinayete kurban gittiği belirlenmiş, İstanbul’da gözaltına alınan zanlı Jandarma Astsubay tutuklanmıştı. Şüpheli, öldürdüğü kişinin, eşiyle ilişkisi olduğunu iddia etti.

Konya’daki cinayetin ardında “yasak aşk” iddiası çıktı: Rüyalarıma giriyordu!

İstanbul’da yaşayan Narin Bingöl, 6 Mart'ta, Konya Yunak İlçe Emniyet Amirliği'ni arayarak, Yunak Kaymakamlığı'nda görevli eşi Hekim Bingöl'den (49) haber alınamadığını söyledi. Olayla ilgili çalışma başlatan Konya Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, yalnız yaşayan Hekim Bingöl'ün 5 Mart'ta evin önüne gelen 78 SH 880 plakalı otomobille ayrıldığını belirledi.

KAMERALAR ELE VERDİ

Aracın plakasından yola çıkan polis, çevredeki güvenlik ve MOBESE kamerası kayıtlarını inceledi. Yapılan inceleme sonucu aracın, Ankara’nın Polatlı ilçesine doğru gittiği belirlendi. Otomobilin, İstanbul Maslak Jandarma Komutanlığı'nda görevli Astsubay Kıdemli Başçavuş Ali Ş. (42) adına kayıtlı olduğu saptandı. 

konyadaki-cinayetin-ardinda-yasak-ask-iddiasi-cikti-ruyalarima-gidiyordu-005.jpg

“YASAK AŞK İDDİASI ÜZERİNE YUNAK'A TAYİNİ ÇIKTI”

Araştırmasını derinleştiren polis, araç sahibi Ali Ş'nin, 2 çocuğunun annesi H.Ş. ve 1 çocuk babası Hekim Bingöl'ün aynı iş yerinde çalıştıkları sırada ilişki yaşadıkları iddiasıyla şikayette bulunduğunu ve bu şikayetin ardından Bingöl'ün 1 yıl önce Yunak'a tayininin çıktığını belirledi. Bu bilgiyle Ali Ş, şüphe üzerine İstanbul'da gözaltına alındı ve Konya'ya getirildi. 

konyadaki-cinayetin-ardinda-yasak-ask-iddiasi-cikti-ruyalarima-gidiyordu.jpg

“RÜYALARIMA GİRİYORDU”

Gözaltına alınan Ali Ş, ifadesinde, Hekim Bingöl'ün Yunak'a geldikten sonra da eşiyle görüşmeye devam ettiğini öne sürdü, tabancasını evinde bırakıp konuşmak için Yunak'a geldiğini söyledi. Eşine il dışına göreve gittiğini söyleyerek Yunak'a ulaştığını belirten zanlı, “Amacım, eşimle olan ilişkisini konuşup bu işi sonlandırmaktı çünkü bu ilişki, artık rüyalarıma giriyordu. Bu konuyla psikiyatrik olarak destek de aldım ama fazla işe yaramadı. Hekim Bingöl, buraya tayin oldu ama eşimle görüşmeye devam ediyordu. Yunak'a geldim, o da saçını yıkayacağını söyleyip beni eve davet etti. Bir süre evinde oturduktan sonra arabamla yola çıktık. Eskişehir yolu üzerinde arabada tartışmaya başladık. Aşağı indiğimizde aramızda boğuşma yaşandı. Hekim, araçta bulunan bıçakla bana saldırmaya başladı. Ben de bıçağı alarak kendimi korudum. Bu sırada bıçak, Hekim’in boğazını kesmiş. Hekim, acı içinde bağırıyordu. Her yer kan olmuştu. Bir süre sonra baktığımda yaşamıyordu. Cesedin üzerini moloz ile doldurup olay yerinden ayrılarak İstanbul’a gittim.” dedi.

konyadaki-cinayetin-ardinda-yasak-ask-iddiasi-cikti-ruyalarima-gidiyordu-002.jpg

YERİNİ GÖSTERDİĞİ CESET, MOLOZLARIN ARASINDAN ÇIKARTILDI 

Suçunu itiraf eden Ali Ş’nin, Eskişehir’in Sivrihisar ilçesi Aydınlı Mahallesi yakınlarında gösterdiği yerde Hekim Bingöl’ün cesedine ulaşıldı. Molozların altından çıkarılan Bingöl'ün boğazının birçok yerinden kesilerek öldürüldüğü tespit edildi. Bingöl’ün cesedi, otopsi işlemleri için Eskişehir’e gönderildi. Ali Ş. ise  sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.  

konyadaki-cinayetin-ardinda-yasak-ask-iddiasi-cikti-ruyalarima-gidiyordu-004.jpg

konyadaki-cinayetin-ardinda-yasak-ask-iddiasi-cikti-ruyalarima-gidiyordu-001.jpg

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.