Konya’daki cinayetin zanlısı arkadaş çıktı! Geri dönüp öldü mü diye bakmış

Konya’da boş arazide tabancayla öldürülmüş halde bulunan Mehmet Ali Güçlü’nün katil zanlısı arkadaşı adliyeye sevk edildi. Geri gelip Güçlü’nün ölüp ölmediğini kontrol ettiği belirlenen zanlının nasıl yakalandığı da ortaya çıktı.

Konya’daki cinayetin zanlısı arkadaş çıktı! Geri dönüp öldü mü diye bakmış

Konya Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Konya - Afyonkarahisar kara yolundaki Dokuz Mahallesi ile Sızma Mahallesi arasında hayvanlarını otlatan çoban tarafından tabancayla vurulmuş erkek cesedi bulunmasına ilişkin soruşturma başlattı.

KİMLİK VE CEP TELEFONU ÇIKMADI

Üzerinden kimlik ve cep telefonu çıkmayan cesedin kimliğini belirlemek için çalışma başlatan ekipler, yapılan detaylı araştırmada öldürülen kişinin Mehmet Ali Güçlü (36) olduğunu belirledi.

LASTİK İZİNE RASTLANDI

Polis, izlediği kamera kayıtları ve teknik takip neticesinde, maktulün öldürüldüğü arazide bir otomobile ait lastik izine rastladı.

KATİL ZANLISI ARKADAŞI ÇIKTI

Araştırmalarını bu yönde yoğunlaştıran ekipler, aracı kullanan kişinin Sefa G. (36) olduğunu, cinayetin ardından otomobilin sahibi olan Güçlü'nün eniştesinin evlerinin önüne park ederek kaçtığını tespit etti.

mehmet-ali-guclu.jpg

                    Mehmet Ali Güçlü

KAÇMAYA ÇALIŞTI

Harekete geçen polis, şüpheli Sefa G'yi kiralık bir araçla kaçmaya çalışırken yakaladı. Araçta yapılan aramada, cinayetin işlediği tabanca ile Güçlü'ye ait kimlik kartı, sürücü belgesi ve kredi kartları bulundu.

KAVGA ALACAK YÜZÜNDEN ÇIKMIŞ

Asayiş Şube Müdürlüğüne götürülen zanlı Sefa G'nin, maktul ile olaydan bir önceki günün akşamında alkol aldıklarını, sohbet sırasında aralarındaki alacak meselesinin açılması üzerine tartışma çıktığını söylediği öğrenildi.

konyadaki-cinayetin-zanlisi-arkadas-cikti-geri-oldu-mu-diye-bakmis-001.jpg

YENİDEN OLAY YERİNE GELMİŞ

Tartışmanın büyümesi üzerine Güçlü'yü tabancayla vurduğunu itiraf eden Sefa G'nin, kimlik tespiti yapılamaması için maktulün cüzdanını ve telefonu aldığını, otomobili eve bıraktıktan sonra kiralık araçla yeniden araziye gidip, arkadaşının ölüp ölmediğini kontrol ettiğini belirttiği öğrenildi.

ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Sefa G, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

konyadaki-cinayetin-zanlisi-arkadas-cikti-geri-oldu-mu-diye-bakmis.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.