Konya’daki döner bıçaklı dehşette yeni gelişme

Konya’nın Selçuklu ilçesinde husumetli iki kişi arasında çıkan kavgada kan akmış, bir kişi döner bıçağı ile bacağından yaralanmıştı. Gözaltına alınan 19 yaşındaki şüpheli tutuklandı.

Konya’daki döner bıçaklı dehşette yeni gelişme

Olay, Selçuklu ilçesi Nişantaşı Mahallesi Ulular Sokak’ta yaşandı.

Anadolu Ajansı’nda (AA) yer alan haberdeki iddiaya göre; aralarında daha önceden husumet bulunan 27 yaşındaki S.D. ile 19 yaşındaki A.Y.U. sorunları çözmek için parkta bulundu.

DÖNER BICAĞI İLE YARALADI

İkili arasında çıkan tartışma, yanlarına gelen arkadaşlarının da müdahalesiyle kavgaya dönüştü. Bu sırada A.Y.U. parka sakladıkları döner bıçağıyla S.D'yi bacağından yaraladı. Kavgayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralanan S.D, ambulansla Konya Numune Hastanesi'ne kaldırıldı.

konyadaki-doner-bicakli-dehsette-yeni-gelisme.jpg

OLAY ANI GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI

Öte yandan, olay anı bir iş yerinin güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde şüpheli ile yaralının tartıştığı, daha sonra şüphelinin kamelyaya sakladığı döner bıçağını aldığını, ardından da S.D.’yi kovalayıp yaraladığı yer alıyor.

TUTUKLANDI

Konya İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekipleri, olayın ardından kaçan şüpheli A.Y.U'yu kısa sürede yakaladı.

Zanlı, polisteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede, çıkarıldığı sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

İlgili Haberler

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.