Konya’daki döviz bürosunda 27 bin lirayı böyle çaldılar

Konya’da döviz bürosunda bir vatandaşın çantasından 27 bin lira, 2 kadın tarafından çalındı. Güvenlik kamerası görüntülerini izleyen polis, şehir dışından geldiklerini belirlediği şüphelileri, trenle gittikleri ilde yakaladı.

Konya’daki döviz bürosunda 27 bin lirayı böyle çaldılar

Konya’nın Meram ilçesindeki Sarraflar bölgesinde yer alan bir döviz bürosunda çantasındaki paraların çalındığını fark eden vatandaş, olayı polis ekiplerine bildirdi.

YÜZLERCE SAATLİK GÖRÜNTÜ İZLENDİ

Olayla ilgili çalışma başlatan polis, onlarca iş yerinden yüzlerce saatlik kamera görüntülerini inceleyerek şüphelileri tespit etti.

HIZLI TRENLE GELMİŞLER

Zanlıların Konya’ya hızlı tren ile geldiğini belirleyen Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği ekipleri, tren dönüş seferlerini incelemeye aldı.

konyadaki-doviz-burosunda-27-bin-lirayi-boyle-caldilar.jpeg

Dönüş seferlerinde 600 kadın yolcudan ikisinin sabıkasının kabarık olduğunu ve eşkâl olarak uyduğunu tespit eden ekipler, şüphelilerin gideceği ildeki asayiş ekipleriyle bağlantıya geçti. Tren istasyonunda yankesicileri bekleyen ekipler, şüphelileri trenden inerken yakaladı.

konyadaki-doviz-burosunda-27-bin-lirayi-boyle-caldilar-001.jpeg

TUTUKLANDILAR

Gözaltına alınan 48 yaşında olan ve 16 suç kaydı bulunan Serap M. ile 51 yaşındaki 9 suç kaydı bulunan Deniz U. emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

OLAY ANI KAMERADA

2 kadının Konya'daki döviz bürosunda vatandaşın çantasından yankesicilik yöntemiyle 27 bin lirayı çaldıkları an, kameraya böyle yansıdı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.