Konya’daki eleştirilen kavşak kaldırılıyor (Sedirler Kavşağı yenilenecek)

Konya’da şehir trafiğini rahatlatmak adına yürütülen çalışmalara yenisi ekleniyor. Sürekli eleştirilen Adana Çevre Yolundaki Sedirler Kavşağı kaldırılıyor, yerine köprülü kavşak yapılacak. Çalışma nedeniyle yol Cuma günü itibarıyla kapatılacak.

Konya’daki eleştirilen kavşak kaldırılıyor (Sedirler Kavşağı yenilenecek)

Konya’daki trafik sorununun çözümüne yönelik çalışmalar sürüyor. Büyükşehir Belediyesi bu anlamda yeni bir çalışma başlattı.

Sürekli kaza yaşanan, özellikle sabah ve akşam saatlerinde trafik akışının güçlükle sağlandığı Adana Çevre Yolu Sedirler Kavşağı kaldırılacak. Yerine köprülü kavşak yapılarak kesintisiz bir trafik akışı sağlanacak.

BU YOLU KULLANANLAR DİKKAT! CUMA İTİBARIYLA KAPATILACAK

Çalışmalar Cuma günü başlıyor. Bu çerçevede bir duyuru yayınlandı. Duyuruda şu ifadeler kullanıldı:

“Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Adana Çevre Yolu Sedirler Kavşağı'nda yapılacak köprülü kavşak çalışması kapsamında 31 Mart Cuma günü itibarıyla ana yollar trafiğe kapatılacak, bölgede ulaşım servis yolları ile sağlanacaktır.

Araç sürücülerimizin, bölgede trafiğin rahatlamasına büyük katkı sağlayacak çalışma süresince trafik işaretlerine ve yönlendirme levhalarına uymaları önem arz etmektedir.”

konyadaki-elestirilen-kavsak-kaldiriliyor-001.jpg

BAŞKAN ALTAY YENİ HALİNİ PAYLAŞTI

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, çalışmaya dair yaptığı açıklamada, “Sedirler kavşağı alt geçit inşaatımız bu hafta başlıyor. İnşaat süresince ulaşım tali yollardan sağlanacak. Sedirler kavşağı tamamlandığında bölge trafiği önemli ölçüde rahatlayacak ve bekleme süresi azalacak. Hayırlısıyla bitirelim inşaAllah.” ifadelerini kullandı.

Başkan Altay, projenin görüntülerini de paylaştı.

 

 

konyadaki-elestirilen-kavsak-kaldiriliyor.jpg

Haber Dairesi (Konya Haber)

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum