Konya'daki en büyük millet bahçesi bu ilçeye yaptırılıyor

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, 200 bin metrekarelik alanıyla Konya’nın en büyük millet bahçesi olacak Ereğli Millet Bahçesi’nde incelemelerde bulundu.

Konya'daki en büyük millet bahçesi bu ilçeye yaptırılıyor

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Konya’nın Ereğli ilçesine kazandırılacak Ereğli Millet Bahçesi’nde çalışmalar devam ediyor.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, yapımı devam eden Ereğli Millet Bahçesi’nde AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Zübeyir Dursun ile birlikte incelemelerde bulundu.

konyadaki-en-buyuk-millet-bahcesi-bu-ilceye-yaptirilacak1.jpg

EREĞLİ MİLLET BAHÇEMİZ 2022 YILINDA VATANDAŞLARIMIZA HİZMET VERECEK

Konya merkezde ve ilçelerde TOKİ’nin önemli hizmetler yürüttüğünü kaydeden Başkan Altay, Konya’daki en büyük millet bahçesinin Ereğli’de inşa edildiğini söyledi. Başkan Altay, “Ereğli Millet Bahçesi, 200 bin metrekarelik alanıyla Ereğli’mize hizmet verecek. Millet Kıraathanesi, yürüyüş yolları, bisiklet yolu ve peyzajıyla tüm Ereğli’ye hizmet edecek bir millet bahçesi kazandırmak için yoğun bir çalışma yürütülüyor. TOKİ, Konya merkezde ve ilçelerimizde Sayın Bakanımız Murat Kurum’un talimatıyla önemli hizmetler yürütüyor. Yaklaşık 45 milyon liralık maliyetle, 200 bin metrekarelik alandaki millet bahçemiz bu yıl sonunda tamamlanarak, 2022 yılı yaz aylarından itibaren vatandaşımıza hizmet edecek. Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum’a, TOKİ Başkanımız Sayın Ömer Bulut’a ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

konyadaki-en-buyuk-millet-bahcesi-bu-ilceye-yaptirilacak2.jpg

konyadaki-en-buyuk-millet-bahcesi-bu-ilceye-yaptirilacak3.jpg

konyadaki-en-buyuk-millet-bahcesi-bu-ilceye-yaptirilacak4.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.