Konya’daki gazinolar kaldırılıyor mu? Emniyet Müdürü Dinç cevapladı

Konya kent merkezinde bulunan gazinoların bulundukları yerden kaldırılmasına yönelik çalışma yapılıyor. Konya İl Emniyet Müdürü Engin Dinç, “Bunların oradan taşınması noktasında gerekli çalışmayı belediye yapıyor.” dedi.

Konya’daki gazinolar kaldırılıyor mu? Emniyet Müdürü Dinç cevapladı

Konya İl Emniyet Müdürü Engin Dinç, kentte görev yapan internet medyası, gazete, televizyon ve ajans temsilcileriyle bir araya geldi.

Polisevi’nde gerçekleştirilen ve Emniyet Müdür Yardımcıları ile Şube Müdürlerinin de yer aldığı toplantıda Dinç’e, Konya kent merkezinde bulunan gazino ve eğlence merkezleri soruldu.

“KALDIRILIYOR”

“Olayın güvenlik boyutu bizi ilgilendiriyor, ancak diğer boyutu belediyelerimizin sorumluluğunda.” diyen Engin Dinç, “Belediyemizin orada çalışması olduğunu biliyorum. Kısa zamanda bir sonuca ulaşacak diye bekliyoruz. Geçenlerde bir tebligat yapıldı o bölgede. Taşınacağı noktasında. Belli bir süre verildi. Bunların oradan taşınması noktasında gerekli çalışmayı belediye yapıyor. Biz sadece olayın güvenlik boyutuna bakıyoruz. Ama böyle bir çalışma var.” ifadelerini kullandı.

konyadaki-gazinolar-kaldiriliyor-mu-emniyet-muduru-engin-dinc-yanitladi.jpeg

“KONYA’NIN GAZİNOLARI”

Konya’nın uzun yıllardır dert yandığı konu, geçtiğimiz günlerde Haber Dairesi’nde yeniden gündeme getirilmişti.

Nurettin Bay, Konya’nın Gazinoları başlığıyla kaleme aldığı yazısında “Olmaz. Olmamalı. Kabul edilmemeli. Bir şeyler yapılmalı. Konya bu soruna bir çözüm bulmalı. Şehirlerarası otobüslerin otogara giriş noktasında bulunan bu görüntü Konya’ya yakışmıyor. Yetkilisi, sorumlusu, ilgilisi kimse derhal devreye girmeli. Sorumluluk makamında olanlar çözemeyecek ise görev Konyalıya düşer.” demişti.

konyadaki-gazinolar-kaldiriliyor-mu-emniyet-muduru-engin-dinc-yanitladi.jpg

konyadaki-gazinolar-kaldiriliyor-mu-emniyet-muduru-dinc-cevapladi.jpg

Haber Dairesi (Konya Haber)

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
27 Yorum