Konya’daki gizemli reklamı asanlar belli oldu

Konya’daki billboardlarda asılı “Şimdi Dosd’luk Zamanı” yazılı reklam dikkat çekmiş, asanlar ve içeriği merak edilmişti. Gizemli reklamın sırrı, Meram Belediyesinin gönderdiği davet ile kısmen çözüldü.

Konya’daki gizemli reklamı asanlar belli oldu

Konya’nın neredeyse tamamında, özellikle de Meram ilçesinde yer alan açık hava reklam tabelalarında birkaç gündür dikkat çeken bir tanıtım yer alıyor.

“ŞİMDİ DOSD’LUK ZAMANI”

Billboardlarda asılı reklamda “Şimdi Dosd’luk Zamanı” yazısı haricinde herhangi bir açıklama bulunmuyor. Merak uyandıran reklamın içeriğine ya da kim tarafından astırıldığına bilgi yer almadı.

konyadaki-gizemli-reklami-asanlar-belli-oldu.jpg

SIR KISMEN ÇÖZÜLDÜ

Gizemli reklamın sırrı kısmen de olsa çözüldü, asanlar belli oldu. Meram Belediyesi tarafından bugün gönderilen basın daveti metninde “Meram Belediyemiz, Necmettin Erbakan Üniversitemiz ve İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz iş birliğiyle özel çocuklarımıza yönelik hayata geçireceğiz özel projenin tanıtım toplantısını teşriflerinizi bekleriz.” denildi.

konyadaki-gizemli-reklami-asanlar-belli-oldu.jpeg

Toplantı, 1 Ağustos 2023 Salı günü saat 10.00’da Dedeman Otelde gerçekleştirilecek. Şimdi Dosd’luk Zamanı adı verilen yeni projenin tüm detayları da bu toplantıda belli olacak.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum