Konya’daki kazadan acı haber!

Konya’nın Selçuklu ilçesinde aydınlatma direğine çarpan otomobil devrilmiş, sürücü ile eşi ve çocuğu ağır yaralanmıştı. Hastaneye kaldırılan yaralılardan Semina Mutlu hayatını kaybetti. Mutlu, Hocacihan Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Konya’daki kazadan acı haber!

Kaza, 2 gün önce Konya’nın Selçuklu ilçesi Sulutas Mahallesi Baraj Caddesi üzerinde yaşanmıştı.

Haber Dairesi muhabirinin edindiği bilgiye göre; Samet Mutlu idaresindeki 42 VE 866 plakalı otomobil sürücünün kontrolünden çıkarak aydınlatma direğine çarpıp devrildi.

ANNE, BABA VE ÇOCUKLARI AĞIR YARALANDI

Kazada sürücü Mutlu ile 26 yaşındaki eşi Semina Mutlu ve çocukları ağır yaralandı. Kazayı gören diğer sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Kısa sürede bölgeye ulaşan sağlık ekipleri, ağır yaralanan 3 kişiye ilk müdahalede bulundu. Müdahalenin ardından yaralılar, ambulanslarla Necmettin Erbakan Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı.

konyadaki-kazadan-aci-haber.jpg

SEMİNA MUTLU HAYATINI KAYBETTİ

Hastaneden acı haber geldi, ağır yaralılardan Semina Mutlu hayatını kaybetti. Mutlu’nun eşi ve çocuğunun hastanedeki tedavilerinin sürdüğü öğrenildi.

TOPRAĞA VERİLDİ

Hastanedeki işlemlerin ardından Semina Mutlu’nun cenazesi ailesine teslim edildi. Mutlu, öğle namazına müteakip Tatbikat (Hocacihan) Camiinde kılınan namazın ardından Hocacihan Mezarlığında toprağa verildi.

konyadaki-kazadan-aci-haber.jpeg

İlgili Haberler
 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.