Konya’daki kuraklık ünlü sanatçının klibinde gündem oldu

Birçok farklı projede rol alan Faslı oyuncu ve şarkıcı Iman Casablanca’nın yeni şarkısına çektiği klip gündem oldu. Casablanca, Fas çöllerinde başlayan klip çekimlerini, kuraklığa dikkat çekmek için Konya Karapınar’da tamamladı.

Konya’daki kuraklık ünlü sanatçının klibinde gündem oldu

Faslı oyuncu ve şarkıcı Iman Casablanca, yeni şarkısı "Müdür" ile müzikseverlerle buluştu ve dikkatleri üzerine çekti. Kurban Bayramı'nda yayınlanan şarkı, Türkçe sözleri ve etnik Arap ezgileriyle harmanlanarak dinleyicilerden beğeni topladı.

Şarkıya bir klip çeken sanatçının yer seçimi ve klibinde verdiği mesaj ilgi çekti. Ünlü yönetmenlerden Tamer Aydoğdu’nun çektiği klip şarkıyı tamamlayıcı nitelikte oldu.

FAS’TA ÇEKİLECEKTİ, KONYA’DA ÇEKİLDİ!

Casablanca, şarkısına çekilen klip için de oldukça anlamlı bir yer seçti. Klip, ilk olarak Fas çöllerinde çekilmesi planlansa da yönetmen Tamer Aydoğdu'nun fikriyle Konya'nın Karapınar ilçesinde bulunan Meke Gölü havzasında tamamlandı.

konyadaki-kuraklik-unlu-sanatcinin-klibinde-gundem-oldu.jpeg

Son yıllardaki kuraklık sonucu suyu çekilen ve çölü hatırlatan Meke Gölü’nde çekilen klipte anlamlı bir mesaj da verildi. Dünyanın ve yüzyılın sorunu olan kuraklığa dikkat çekmek için Konya’yı ve Meke Gölü’nü seçtiklerini söyleyen Yönetmen Taner Aydoğdu, sanatsal kaygıların yanında kliplerin de bir anlamı olması gerektiğini söyledi.

konyadaki-kuraklik-unlu-sanatcinin-klibinde-gundem-oldu-001.jpeg

FAS ÇÖLLERİNİ ARATMADI

Faslı oyuncu ve şarkıcı Iman Casablanca’nın yeni şarkısına Konya’nın Karapınar ilçesinde çekilen klipte kum tepelerindeki ve Meke Gölü içerisindeki sahneler, Fas çöllerini aratmadı. Klibin görselliği şarkıya ayrı bir anlam kattı.

konyadaki-kuraklik-unlu-sanatcinin-klibinde-gundem-oldu-002.jpeg

IMAN CASABLANCA KİMDİR?

1999 yılında Fas'ta doğan Iman Casablanca, babası komiser ve annesi Fransızca öğretmeni. 6 kardeşli bir ailenin çocuğu olan Casablanca, Fas'ta matematik mühendisliği eğitimi aldı. Fransızca, Arapça, Farsça ve Türkçe olmak üzere 4 dil bilen Casablanca, aynı zamanda matematik mühendisi olarak da çalıştı. 2018 yılında Türk Hava Yolları'nda kabin memuru olarak görev alan Casablanca, aynı yıl Best Model of the World yarışmasında birinci olarak ün kazandı. "Yasak Elma", "Uykusuzlar Kulübü" ve "Baraj" gibi dizilerde de rol alan Casablanca, oyunculuk ve müzik kariyerine devam ediyor.

İşte Konya’da çekilen o klip...

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.