Konya’daki kuzen cinayetinde şok iddia
Konya Karatay’daki İsmil Mahallesinde Gökhan Düzenli, eşi Ceren Düzenli’yi kaçıran kuzeni Yılmaz Işıklı’yı öldürmüştü. Genç kadının, eşinden kurtulmak için kuzenini kullandığı iddia edildi. Ortaya çıkan bir fotoğraf ve mesajlar da dosyaya girdi.
Konya’nın merkez Karatay ilçesine bağlı İsmil Mahallesi’nde 10 Aralık gecesi yaşanan olayda, Gökhan Düzenli (23), eşi Ceren Düzenli’yi kaçırdığı iddia edilen kuzeni Yılmaz Işıklı’yı (30) silahla vurarak öldürdü.
Sabah’ta yer alan haberdeki iddiaya göre Ceren Düzenli, bir süre önce Yılmaz Işıklı ile kaçtı ve birlikte yaşamaya başladı. Taraflar arasında başlayan husumet, kanlı şekilde son buldu.
TÜFEK TUTUKLUK YAPTI, TABANCAYLA ÖLDÜRDÜ
Olay gecesi Gökhan Düzenli, tüfek ve tabancayla Yılmaz Işıklı’nın evine gitti. Tüfeğin tutukluk yapması üzerine tabancayla ateş eden Düzenli, kuzenini öldürdü. Olayın ardından yakalanan şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
SAMİMİ FOTOĞRAF DOSYAYA GİRDİ
Cinayetin ardından Ceren Düzenli ile Yılmaz Işıklı’nın birlikte çekildikleri ve Gökhan Düzenli’ye gönderilen samimi fotoğraf ortaya çıktı. Fotoğraflarda ikilinin birbirine sarılarak gülümsediği görüldü. Söz konusu görüntülerin savcılığa delil olarak sunulduğu öğrenildi.

“YILMAZ’I KULLANDIM” MESAJI
1 çocuk annesi Ceren Düzenli’nin, olay sonrası eşinin bir yakınına gönderdiği mesajda, “Düşündüğünüz gibi bir şey yok. Gökhan’dan kurtulamayacaktım, Yılmaz’ı kullandım. Şu an konuşmam. O da intikam aldı” ifadelerini kullandığı iddia edildi. Bu mesajların da soruşturma dosyasına eklendiği belirtildi.
ŞÜPHELİNİN SAVUNMASI
Tutuklanan Gökhan Düzenli’nin ise savcılık ifadesinde "Halamın oğlu Yılmaz Işıklı bize zarar vereceğini, hapse attıracağını, eşimle müşterek çocuğumuzu elimizden alacağını söylüyormuş. Eşim kaçmadan önce kendisine harçlık olarak verdiğim parayı da Yılmaz ile birlikte eğlence mekânlarında harcamış. Bu olayı Yılmaz'ın eşimi kaçırması ve ardından da beni tahrik edercesine etrafta konuşup rahatsız etmesi sebebiyle yaptım" dediği öne sürüldü.
Kaynak:Haber Merkezi


Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.