Konya’daki mobilya mağazaları Pazar günü kapanmak istiyor

Konya’daki mobilyacı esnafı, kendilerine ve ailelerine daha fazla zaman ayırmak için Pazar günü kapanmak istiyor. Oda Başkanı Mehmet Günbaş, sektör temsilcileriyle bir araya geldi ve bu konuda girişimlerde bulunacaklarını açıkladı.

Konya’daki mobilya mağazaları Pazar günü kapanmak istiyor

Konya’daki mobilya mağazaları, Pazar günleri kapanmak istiyor.

GÖRÜŞLER ALINDI

Esnaflardan ve çalışanlardan Konya Mobilyacılar Odası’na gelen yoğun talep üzerine, kendilerine ve ailelerine zaman ayırmak adına haftada bir gün; Pazar günü mobilya mağazalarının kapanması ve tatil yapmak için sektör temsilcilerinin katılımıyla bir toplantı gerçekleştirildi.

Konya Mobilyacılar Odası Başkanı Mehmet Günbaş, burada yaptığı konuşmada, toplantıya katılım sağlayan esnaflara teşekkür ederek sözlerine başladı.

Günbaş, kapanma ve haftada bir gün tatil konusunun ele alındığı ilk toplantıda görüş ve önerilerin alınacağını, bu düşüncelerin bundan sonraki sürecin belirleyicisi olacağını söyledi.

Toplantıda Konya Ticaret Odası Meclis Üyeleri Yasin Tezcan, Mehmet Ali Çelik ve Mevlüt Yetkin de hazır bulundu.

Başkan Günbaş, toplantıya katılım sağlayan tüm katılımcılara söz vererek haftada bir gün kapanması noktasında görüşlerini aldı.

Katılım sağlayan esnafların tamamı kapanmasının iyi olacağını ailelerine ve kendilerine bir gün ayırmak istediklerini belirtti.

GENİŞ KATILIMLI BİR TOPLANTI DAHA YAPILACAK

Toplantının kapanış bölümünde bundan sonra Konya Ticaret Odası Başkanı Selçuk Öztürk, Konya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birlik Başkan Muharrem Karabacak’ın katılımı ile büyük bir toplantı daha yapılacağını söyleyen Oda Başkanı Mehmet Günbaş, süreci takip ederek Valilik ve Büyükşehir Belediyesi noktasında da girişimlere başlayacaklarını ifade etti.

Günbaş, şehrimiz için hayırlı kararlar alınmasını temenni ederek toplantıyı sonlandırdı.

konyadaki-mobilya-magazalari-pazar-gunu-kapanmak-istiyor.jpg

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum