Konya’daki Mustafa Dönmez cinayetinde yeni detaylar çıktı

Konya’nın Doğanhisar ilçesinde Mustafa Dönmez’in başından silahla vurularak öldürülmesine ilişkin olayda yeni detaylar ortaya çıktı. Tutuklanan şüphelinin ilk ifadesinde olayın intihar olduğunu iddia ettiği öğrenildi.

Konya’daki Mustafa Dönmez cinayetinde yeni detaylar çıktı

Konya’da intihar denilen olay cinayet çıktı, katil zanlısı arkadaş çıktı.

Doğanhisar ilçesinde yaşayan Mustafa Dönmez, geçtiğimiz gece Harman Mahallesi Ova Caddesi Kumluca Kavşağı'nda silahla başından vuruldu. Hastaneye kaldırılan 41 yaşındaki Dönmez kurtarılamadı ve hayatını kaybetti.

İNTİHAR ETTİĞİNİ İLERİ SÜRDÜ

Polis, Dönmez'in yanında bulunan arkadaşları Mehmet Orhan Koç (28) ve İ.Y.'nin (41) ifadesini aldı. Şüpheliler, Dönmez'in intihar ettiğini iddia edince devreye Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği girdi. Sabah’ta yer alan habere göre; ilçeye giden uzman ekip, Dönmez'in Mehmet Orhan Koç ve İ.Y. ile geçmişte ticaret yaptığını ve maddi kayba uğradığını belirledi.

EĞLENCE MERKEZİ DÖNÜŞÜ KAVGA ETMİŞLER

Mustafa Dönmez'in iki şüpheli ile birlikte bir eğlence merkezinde alkol aldığı, dönüş yolunda Koç ile tartıştığı, çıkan tartışmada Dönmez'in başından vurulup öldürüldüğü belirlendi.

konyadaki-mustafa-donmez-cinayetinde-yeni-detaylar-cikti.jpg

SON ANDA KURTULMUŞ

Zanlı Koç'un kavgayı ayırmaya çalışan İ.Y'ye de ateş ettiği ve şans eseri olaydan yara almadan kurtulduğu tespit edildi. Olaydan sonra soğukkanlı bir şekilde ellerini ve suç aleti tabancayı yıkayarak cinayetin izlerini yok etmeye çalıştığı ileri sürülen Orhan Koç tutuklanarak cezaevine gönderildi.

konyadaki-mustafa-donmez-cinayetinde-yeni-detaylar-cikti-001.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.