Konya’daki öğretmen Ebru Küçüktaşdemir cinayetinde yeni detaylar çıktı
Konya’da ayrı yaşadığı eşi Abdullah Küçüktaşdemir tarafından öldürülen öğretmen Ebru Küçüktaşdemir'in, daha önce meslektaş eşi tarafından 'ölümle' tehdit edildiği için şikayette bulunduğu ve şikayetinden vazgeçtiği ortaya çıktı.

Olay, dün saat 18.30 sıralarında Konya’nın merkez Meram ilçesi Havzan Mahallesi Yeni Santral Caddesi'ndeki bir sitede bulunan apartmanın önünde meydana gelmişti.

Demirören Haber Ajansı’nda (DHA) yer alan haberdeki iddiaya göre; daha önceki evliliğinden 2 çocuğu olan Fen Bilgisi öğretmeni Ebru Küçüktaşdemir (45), bir kız öğrencisine özel ders vermek için gittiği evin apartman girişinde ayrı yaşadığı öğretmen eşi Abdullah Küçüktaşdemir ile karşılaştı.

İkili bir süre konuştuktan sonra aralarında belirlenemeyen nedenle tartışma çıktı.

Tartışmanın büyümesi ile Abdullah Küçüktaşdemir (47), eşi Ebru Küçüktaşdemir'i vücudunun 18 yerinden bıçakladı.

Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Kanlar içinde yatan Ebru Küçüktaşdemir, ambulansla Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Ebru Küçüktaşdemir yaşamını yitirdi, Abdullah Küçüktaşdemir gözaltına alındı.

2 yıllık evli olan ve ayrı yaşayan çiftin önceden de boşanma davası açtıkları ve bu davadan vazgeçtikleri öğrenildi.

ŞİKAYETTE BULUNMUŞ
Ebru Küçüktaşdemir'in daha önce eşi tarafından 'ölümle' tehdit edildiği için şikayette bulunduğu ve şikayetinden vazgeçtiği ortaya çıktı.

ŞÜPHELİ ADLİYEDE
Küçüktaşdemir'in cenazesinin bugün Konya'da defnedilmesi beklenirken, gözaltına alınan Abdullah Küçüktaşdemir emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.





Kaynak:DHA
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.