Konya’daki öğretmen Ebru Küçüktaşdemir cinayetinde yeni detaylar çıktı
Konya’da ayrı yaşadığı eşi Abdullah Küçüktaşdemir tarafından öldürülen öğretmen Ebru Küçüktaşdemir'in, daha önce meslektaş eşi tarafından 'ölümle' tehdit edildiği için şikayette bulunduğu ve şikayetinden vazgeçtiği ortaya çıktı.
114
Olay, dün saat 18.30 sıralarında Konya’nın merkez Meram ilçesi Havzan Mahallesi Yeni Santral Caddesi'ndeki bir sitede bulunan apartmanın önünde meydana gelmişti.
214
Demirören Haber Ajansı’nda (DHA) yer alan haberdeki iddiaya göre; daha önceki evliliğinden 2 çocuğu olan Fen Bilgisi öğretmeni Ebru Küçüktaşdemir (45), bir kız öğrencisine özel ders vermek için gittiği evin apartman girişinde ayrı yaşadığı öğretmen eşi Abdullah Küçüktaşdemir ile karşılaştı.
314
İkili bir süre konuştuktan sonra aralarında belirlenemeyen nedenle tartışma çıktı.
414
Tartışmanın büyümesi ile Abdullah Küçüktaşdemir (47), eşi Ebru Küçüktaşdemir'i vücudunun 18 yerinden bıçakladı.
514
Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Kanlar içinde yatan Ebru Küçüktaşdemir, ambulansla Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.
614
Ebru Küçüktaşdemir yaşamını yitirdi, Abdullah Küçüktaşdemir gözaltına alındı.
714
2 yıllık evli olan ve ayrı yaşayan çiftin önceden de boşanma davası açtıkları ve bu davadan vazgeçtikleri öğrenildi.
814
ŞİKAYETTE BULUNMUŞ
Ebru Küçüktaşdemir'in daha önce eşi tarafından 'ölümle' tehdit edildiği için şikayette bulunduğu ve şikayetinden vazgeçtiği ortaya çıktı.
914
ŞÜPHELİ ADLİYEDE
Küçüktaşdemir'in cenazesinin bugün Konya'da defnedilmesi beklenirken, gözaltına alınan Abdullah Küçüktaşdemir emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
1014
1114
1214
1314
1414
Kaynak:DHA

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.