Konya’daki parkta gece yarısı bıçaklı kavga! Şüpheli inşaatta yakalandı

Konya’nın Meram ilçesindeki Hadimi Parkı’nda gece yarısı iki grup arasında çıkan bıçaklı kavgada bir kişi ağır yaralandı. Olay sonrası kaçan şüpheli, polis ekiplerinin çalışmasıyla gizlendiği yakındaki inşaatta yakalandı.

Konya’daki parkta gece yarısı bıçaklı kavga! Şüpheli inşaatta yakalandı

Konya’nın merkez Meram ilçesinde bulunan Hadimi Parkı’nda gece saatlerinde çıkan bıçaklı kavga ekipleri alarma geçirdi. İki grup arasında başlayan tartışma kısa sürede büyürken, olayda bir kişi ağır yaralandı.

İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerine kısa sürede ulaşan sağlık ekipleri, ağır yaralı şahsa ilk müdahaleyi yaptıktan sonra ambulansla Konya Şehir Hastanesi’ne kaldırdı.

konyadaki-parkta-gece-yarisi-bicakli-kavga-supheli-insaatta-yakalandi

ŞÜPHELİ İNŞAATA KAÇTI

Olayın ardından kaçan zanlının yakalanması için park ve çevresinde geniş çaplı çalışma başlatıldı. Bölgedeki polis ekiplerini fark eden şüphelinin yakındaki bir inşaata kaçtığı öğrenildi.

BIÇAK ELE GEÇİRİLDİ

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerinin çalışması sonucu zanlı kısa sürede yakalandı. Olayda kullanıldığı değerlendirilen suç aleti bıçak da şüphelinin gösterdiği yerde bulundu.

Polis ekiplerinin olayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.