Konya’daki silahlı çatışmada vurulan Durmuş Ali Baldan da öldü

Konya’nın Çumra ilçesinde akraba taraflar arasında çıkan silahlı çatışmada vurulan yaralılardan Durmuş Ali Baldan da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Olayda can kaybı sayısı 2’ye yükselirken, yaralı Enes Baldan’ın tedavisi devam ediyor.

Konya’daki silahlı çatışmada vurulan Durmuş Ali Baldan da öldü

Konya’nın Çumra ilçesindeki olaydan bir ölüm haberi daha geldi.

BİRBİRLERİNE ATEŞ AÇTILAR

Olay, önceki gün akşam saatlerinde Konya’nın Çumra ilçesi Hürriyet Mahallesinde yaşanmıştı. İddiaya göre; akraba iki grup arasında 2 grup arasında tartışma çıktı. Tarla meselesi yüzünden çıktığı iddia edilen ve kısa sürede kavgaya dönüşen olayda taraflar silaha sarıldı ve çatışma çıktı. İhbarla olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

Adrese ulaşan ekipler ilk müdahalesini yaptıkları yaralılar; Mehmet Baldan, Durmuş Ali Baldan ve oğlu Enes Baldan’ı Çumra Devlet Hastanesine kaldırdı.

Durumu ağır olan yaralılar, ambulansla Konya kent merkezindeki hastanelere sevk edildi.

HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Yaralılardan Mehmet Baldan, polis eşliğinde getirildiği Konya Şehir Hastanesinde tedavi altına alındı. Baldan, burada yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti.

2023/11/03/mehmet-baldan-cumrada-silahli-catismada-oldu.jpg

BABA DA ÖLDÜ

Tıp Fakültesi Hastanelerine kaldırılan baba Durmuş Ali Baldan ile oğlu Enes Baldan’ın tedavisi devam ediyordu. Baldan ailesini üzen acı haber sabah saatlerinde geldi. Olayda yaralanan Durmuş Ali Baldan, hayatını kaybetti.

Polisin olayla ilgili soruşturmasının halen devam ettiği öğrenildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.