Konya’daki silahlı maske kavgasının zanlısı Akkise’de bağ evinde yakalandı

Konya’da otobüste yaşanan maske kavgasında bir kişiyi silahla vuran zanlı, Ahırlı ilçesi Akkise Mahallesi yakınlarındaki bir bağ evinde, polisin düzenlediği operasyonla yakalandı. Bu arada olay anındaki panik anlarının yansıdığı görüntüler ortaya çıktı.

Konya’daki silahlı maske kavgasının zanlısı Akkise’de bağ evinde yakalandı

Olay, dün gece geç saatlerinde Konya’nın merkez Meram ilçesi Karaman Caddesi'nde yaşanmıştı. 112 Acil Çağrı Merkezine, bir kişinin otobüs içinde silahla vurulduğu ihbarı gelmiş, kısa sürede olay yerine ulaşan ekipler, Recep Ceylan’ın bacaklarından tüfekle vurulduğunu belirlemişti

İlk müdahalesi olay yerinde yapılan 24 yaşındaki Ceylan, ambulansla Konya Şehir Hastanesi'ne kaldırılmış, burada yakınlarının karşıladığı Ceylan, sedye üzerinde gözyaşlarını tutamamıştı.

konyadaki-silahli-maske-kavgasinin-zanlisi-akkisede-bag-evinde-yakalandi.jpeg

BAĞ EVİNDE GİZLENİRKEN YAKALANDI

Konya polisi, silahlı saldırganın yakalanması için başlattığı çalışmada kısa sürede sonuca ulaştı. Adem S. isimli zanlının, Ahırlı ilçesi Akkise Mahallesi yakınlarındaki bir bağ evinde gizlendiği tespit edildi. Adrese baskın yapan polis, şüpheliyi saklandığı evde yakaladı. Asayiş Şube Müdürlüğüne getirilen Adem S, ifadesi alındıktan sonra adliyeye sevk edilecek.

konyadaki-silahli-maske-kavgasinin-zanlisi-akkisede-bag-evinde-yakalandi-002.jpeg

MASKE YÜZÜNDEN TARTIŞMIŞLAR

İddiaya göre, tartışma, Adem S’nin otobüse maskesiz binmesi yüzünden çıktı. Adem S, bu yüzden önce otobüs şoförü ile tartıştı, ardından da yolcularla. Daha sonra da otobüsten indirildi. Taksiye binip bir silah bulan Adem S, peşine düştüğü otobüse Karaman Caddesinde tekrar bindi ve tartıştığı yolculardan Recep Ceylan’ı silahla vurdu.

konyadaki-silahli-maske-kavgasinin-zanlisi-akkisede-bag-evinde-yakalandi-001.jpeg

PANİK ANLARI KAMERADA

Yaralanan Ceylan otobüs içinde yere yığılırken, şoför aracı durdurup kapıları açınca yolcular panikle etrafa kaçıştı. Silahlı saldırgan da hızla olay yerinden kaçıp izini kaybettirdi. Panik anları, yakındaki bir iş yerinin kamerasına yansıdı.

 

  

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum