Konya’daki silahlı saldırı zanlısının son paylaşımları dikkat çekti

Konya'nın Cihanbeyli İlçesi Karabağ Mahallesindeki bir markete yönelik olarak düzenlenen saldırıda 36 yaşındaki Gökhan Aydoğan ölmüş, 3 kişi de yaralanmıştı. Jandarmanın düzenlediği operasyonla yakalanan zanlı Orhan Ç’nin son paylaşımları dikkat çekti.

Konya’daki silahlı saldırı zanlısının son paylaşımları dikkat çekti

Konya'nın Cihanbeyli İlçesi Karabağ Mahallesinde yaşanan olayda, bir markete silahlı saldırı düzenlendi. Market sahibi Gökhan Aydoğan (36) olay yerinde hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı. 

gokhanaydogan.jpg

Yaralılar ambulansla Cihanbeyli Devlet Hastanesine kaldırıldı. 

cihanbayli-karabag-cinayet.jpg

JANDARMA MAHALLEYİ ABLUKAYA ALDI

İhbarla olay yerine gelen jandarma ekipleri, olayı Orhan Ç’nin gerçekleştirdiğini belirledi. Zanlının yakalanması için çok sayıda ekibin gönderildiği mahalleye giriş ve çıkışlar kapatıldı. Ekiplerin gerçekleştirdiği çalışmalar sonunda Orhan Ç, düzenlenen operasyonla olaydan saatler sonra yakalandı.

cihanbayli-karabag-cinayet1.jpg

Jandarma ekiplerinin mahalledeki güvenlik önlemleri gece boyu sürdü.

DİKKAT ÇEKEN PAYLAŞIMLAR

Şüpheli Orhan Ç’nin hem olaydan önce hem de silahlı saldırı sonrasında yaptığı paylaşımlar dikkat çekti. Olaydan bir gün önceki paylaşımına “Kula kulluk edenlerin ölümü zor olurmuş. Ölümden korkanlara diyorum” notu düşen Orhan Ç’nin, sonrasında isim vermeden tehdit içeren metinler yazdığı görüldü.

orhan-cnin-paylasimi1.jpg

Saldırının ardından ise “Arkadaş yahuu” yazılı metin paylaşan Orhan Ç’ye, yapılan yorumlarda cinayet nedeniyle tepki gösterilmesi dikkat çekti. 

orhan-cnin-paylasimi.jpg

Orhan Ç, jandarmadaki işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edilecek.

BUGÜN TOPRAĞA VERİLMESİ BEKLENİYOR

Silahlı saldırıda hayatını kaybeden Gökhan Aydoğan’ın cenazesinin Cihanbeyli İlçesi Karabağ Mahallesinde toprağa verilmesi bekleniyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.