Konya'daki silahlı saldırıda yaranan polislerin son durumu açıklandı

Türkiye Polis Emeklileri Sosyal Yardım Derneği Konya Şubesi (POLEM), silahlı saldırı sonucu yaralanan 2 polisimizi ziyaret etti. Başkan Sefer Atçeken, “Polis ve askerimize kurşun sıkan hainlere gereken en ağır cezanın verilmesini istiyoruz” dedi.

Konya'daki silahlı saldırıda yaranan polislerin son durumu açıklandı

Konya’nın Selçuklu ilçesi Beyhekim Mahallesi’nde yakalanacaklarını anlayan 2 hırsızlık şüpheliyi, polis memurlarına ateş açmıştı.

Olayda 2 polis memuru yaralanmış, şüpheliler kısa sürede yakalanmıştı.

EMEKLİ MESLEKTAŞLARI ZİYARET ETTİ

Türkiye Polis Emeklileri Sosyal Yardım Derneği Konya Şubesi (POLEM), silahlı saldırı sonucu yaralanan 2 polisimizi ziyaret etti.

Polislerin sağlık durumu hakkında bilgi veren Başkan Sefer Atçeken, “Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan yaralı meslektaşlarımızı hastanede ziyaret ettik. Meslektaşlarımızın durumlarının iyi olduğu bilgisine ulaştık. Yaralı meslektaşlarımıza ve bütün hasta olan meslektaşlarımıza Allah'tan şifalar diliyor, olayın failleri ile polis ve askerimize kurşun sıkan hainlere gereken en ağır cezanın verilmesini yüce yargımızdan bekliyoruz.

Çalışma şartları ne kadar zor olursa olsun hainlere ve kanunsuzlara göz açtırmayan, gözünü kırpmadan bunlarla mücadele eden kahraman polisimize görevlerinde başarılar, kazasız belasız hayırlı görevler diliyoruz. Emniyet Müdürümüz sayın Mahmut Karabulut nezdinde teşkilatımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz” dedi.

konyadaki-silahli-saldirida-yaranan-polislerin-son-durumu-aciklandi.jpg

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.