Konyalı ailenin tatil yolculuğu ölümle bitti! Baba ve oğlu hayatını kaybetti

Konya’dan tatil yolculuğuna çıkan Kaya ailesini taşıyan otomobilin de aralarında bulunduğu 6 araç Muğla’nın Fethiye ilçesinde kaza yaptı. Kazada, Halil İbrahim Kaya ile 6 aylık bebeği İbrahim Kaya hayatını kaybetti.

Konyalı ailenin tatil yolculuğu ölümle bitti! Baba ve oğlu hayatını kaybetti

Tatil için Konya’dan yola çıkan Halil İbrahim Kaya ve ailesi Fethiye’de trafik kazası geçirdi. Kaya ile 6 aylık bebeği İbrahim Kaya hayatını kaybetti.

6 ARAÇ BİRBİRİNE GİRDİ

Acı haber Muğla’dan geldi. Haber Dairesi muhabirinin edindiği bilgiye göre; Fethiye-Antalya kara yolu Esenköy Mevkisinde yağış nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkan 6 araç kaza yaptı.

Diğer sürücülerin ihbarıyla kaza yerine çok sayıda ekip sevk edildi. İtfaiye ekipleri tarafından kurtarılanların da aralarında bulunduğu 12 kişi, ilk müdahale sonrası ambulanslarla hastanelere kaldırıldı.

ACI HABERLER BİRBİRİ ARDINA GELDİ

Yaralılar arasında yer alan ve Konya’dan tatil için yola çıktığı öğrenilen 29 yaşındaki Halil İbrahim Kaya ile 6 aylık bebeği İbrahim Kaya, doktorların çabasına rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti. Kaya ailesinden 3 kişi ile diğer 7 kişinin tedavilerinin sürdüğü öğrenildi.

konyali-ailenin-tatil-yolculugu-olumle-bitti-baba-ve-oglu-hayatini-kaybetti.jpg

KONYA’DA TOPRAĞA VERİLECEKLER

Baba ve oğlunun cenazelerinin işlemler tamamlandıktan sonra Konya’ya getirileceği ve yarın (7 Eylül 2024 Cumartesi) öğle sonrası Selçuklu İlçesindeki Parsana Camisinde kılınacak namazın ardından Musalla Mezarlığına defnedileceği öğrenildi.

konyali-ailenin-tatil-yolculugu-olumle-bitti-baba-ve-oglu-hayatini-kaybetti-001.jpg

konyali-ailenin-tatil-yolculugu-olumle-bitti-baba-ve-oglu-hayatini-kaybetti-002.jpg

konyali-ailenin-tatil-yolculugu-olumle-bitti-baba-ve-oglu-hayatini-kaybetti-003.jpg

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.