Konya’daki tefecilik operasyonunda yeni gelişme

Konya’nın Seydişehir ilçesinde geçtiğimiz Salı günü düzenlenen tefecilik operasyonunda gözaltına alınan 13 kişi, işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edildi. Zanlılardan 3'ü tutuklandı.

Konya’daki tefecilik operasyonunda yeni gelişme

Konya’nın Seydişehir ilçesinde, Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından, "tefecilik", "icra ihalelerine fesat karıştırmak" ve "suç işlemek amacıyla örgüt kurmak" suçlarına karıştıkları öne sürülen 13 şüpheli hakkında yakalama kararı çıkarılmış, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerinin Salı günü düzenlediği operasyonda zanlıların tamamı yakalanmıştı.

Şüphelilerin ev ve iş yerlerinde yapılan aramalarda bulunan; çek, senet, alacak-verecek ilişkinin gösteren notlar, 4 ruhsatsız tabanca, bu tabancalara ait çok sayıda fişek, 10 hardisk ve şüphelilere ait cep telefonlarına el konulmuştu.

ADLİYEYE SEVK EDİLDİLER

Haber Dairesi'nin edindiği bilgiye göre; 13 şüphelinin emniyetteki işlemleri tamamlandı. Hastanede sağlık kontrolünden geçirilen zanlılar, geniş güvenlik önlemleri altında Seydişehir Adliyesine sevk edildi.  

konyadaki-tefecilik-operasyonunda-yeni-gelisme.jpg

3 KİŞİ TUTUKLANDI

Şüphelilerden 3'ü savcılık ifadesi sonrası, 7'si ise kontrol kararıyla ile serbest kaldı. Tutuklanan 3 zanlı cezaevine gönderildi. 

Haber Dairesi

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.