Konya’daki zincir market şubesi soygununda yeni gelişme

Konya’da 4 gün önce bir zincir marketin Meram İlçesindeki şubesinde silahlı soygun gerçekleştiren zanlı, polisin takibiyle Selçuklu ilçesinde yakalandı. Kasadan 3 bin TL aldığı belirlenen zanlı, olayın sebebini polise anlattı.

Konya’daki zincir market şubesi soygununda yeni gelişme

Olay, 24 Mart Pazar akşamı Konya’nın merkez Meram ilçesi Sahibi Ata Mahallesi Taşcami Uzunharmanlar Caddesindeki zincir market şubesinde yaşanmıştı.

Haber Dairesi muhabirinin edindiği bilgiye göre; markete yüzünü bandana ile gizleyen bir kişi girdi. Elindeki silahı kasadaki görevliye doğrultan soyguncu, bir miktar parayı gasp edip kaçtı.

Görevlilerin ihbarıyla adrese çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Kısa sürede adrese gelen ekipler güvenlik kamerası görüntülerini izledi, kasiyer ve diğer görgü tanıklarının ifadelerini aldı.

MERAM’DA ÇALDI, SELÇUKLU’DA YAKALANDI

Konya İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, yaklaşık 7 kilometre boyunca kaçan zanlının izini sürdü. Sonunda soyguncunun girdiği ev belirlendi ve zanlı İshak K. (28), Selçuklu ilçesinde düzenlenen baskınla yaşandı. Evde ve şüphelinin üzerinde yapılan aramada gasp edilen 3 bin TL’nin bir kısmı ile olayda kullanılan silah ele geçirildi.

gozalti-kelepce.jpg

SEVGİLİSİNİN MASRAFLARI İÇİN YAPMIŞ!

Zanlının ilk ifadesinde sevgilisine ev tutabilmek ve masraflarını karşılayabilmek izin gasp yaptığını söylediği öğrenildi. Emniyetteki işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edilen İshak K, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.