Konya'dan Gazze'deki kadın ve çocuklara yardım eli

Milli Eğitim Bakanlığı'nın öncülüğünde Gazze'deki kadın ve çocuklara yönelik başlatılan insani yardım projesine Konya'dan da destek geldi. Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan yardım malzemeleri, Gazze'ye gönderilmek üzere yola çıktı.

Konya'dan Gazze'deki kadın ve çocuklara yardım eli

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Gazze'de bulunan kadın ve çocuklara yönelik başlatılan insani yardım projesi kapsamında Konya’da hazırlanan yardım malzemeleri Gazze’ye gönderildi.

İlk sevkiyat kapsamında halk eğitimi merkezlerinin öğretmen, usta öğretici ve kursiyerleri tarafından hazırlanan 2599 havlu takımı, 1826 polar battaniye, 1983 eşofman altı ve 4256 çocuk eşofman takımı Gazze’ye sevk edildi.

konyadan-gazzedeki-kadin-ve-cocuklara-yardim-eli.jpeg

Kumaşı Milli Eğitim Bakanlığınca temin edilen Meram, Selçuklu ve Karatay Halk Eğitim Merkezleri iş birliği ile üretilerek teslim edilen 30.000 adet eşofman takımı da ikinci sevkiyat dahilinde Milli Eğitim Bakanlığının toplama merkezi olan Mersin’e gitmek üzere yola çıktı.

konyadan-gazzedeki-kadin-ve-cocuklara-yardim-eli-001.jpeg

Oradan da Gazze’ye gönderilecek olan malzemeleri taşıyan insani yardım aracı, İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit ve eğitim yöneticileri tarafından uğurlandı.

konyadan-gazzedeki-kadin-ve-cocuklara-yardim-eli-002.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.