Konya’dan Gazze’ye insani yardım

Konya’nın Ilgın ilçesinde Türk Kızılay şubesi tarafından “Gazze’nin yaralarını birlikte saralım” sloganıyla düzenlenen bağış kampanyasında toplanan gıda malzemeleri yola çıktı.

Konya’dan Gazze’ye insani yardım

Gazze’deki sivil halka yardım etmek ve Türkiye’nin dayanışma gücünü göstermek için “Gazze’nin yaralarını birlikte saralım” sloganıyla Konya'nın Ilgın ilçesinde ikinci kez yardım kampanyası yürüten Türk Kızılayı, bağış kampanyası neticesinde toplanan gıda malzemelerini Mersin limanından kalkacak olan Kızılay iyilik gemisine yüklenmesi için gönderdi.

GAZZE’NİN YARALARINI BİRLİKTE SARALIM

Ilgın’daki birlik ve berberliğin her daim en üst noktada olduğunu vurgulayan Türk Kızılay Ilgın İlçe Başkanı Erdem Ertok, Ilgınlı vatandaşlara bu yardım kampanyasına göstermiş oldukları destek için teşekkür ederek “Türk Kızılay Ilgın olarak ikincisini düzenlediğimiz Gazze’nin yaralarını birlikte saralım yardım kampanyası sonucunda tedarik ettiğimiz gıda malzemelerini Kızılay lojistik aracımıza yükleyerek Gazzede ki mazlum insanlara ulaşması için bugün Mersin Limanı’na sevk ediyoruz. Bu süreçte her daim yanımızda olan desteğini esirgemeyen Ilgınlı hemşehrilerimize teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

konyadan-gazzeye-insani-yardim.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.