Konya'dan gönderilen sucuk arası altınlar kargoda kayboldu

Konya'da yaşayan bir kadın, İstanbul’daki oğluna göndermek üzere 89 gram altını sucukların arasına koydu. Kargo firmasına teslim edilen paket günlerce ulaşmadı. Sağlık çalışanı Fatih Akın, sucuklarla sır olan altınlar için mahkemeye başvurdu.

Konya’da yaşayan bir kadın yıllarca emek emek biriktirdiği altınları İstanbul’daki oğluna borçlarını ödesin diye göndermek istedi.

Kurban Bayramı’ndan sonra hazırladığı et ve sucuk dolu paketin içerisine 89 gram altını yerleştiren kadın, paketi kargo şirketine teslim etti.

Haber Türk’ün haberindeki iddiaya göre; Konya’dan gönderilen kargo paketi bir türlü sağlık çalışanı adamın adresine ulaşmadı. İstanbul’da yaşayan Fatih Akın gelmesini beklediği kargonun içerisinde altınlardan habersizdi. Ailesiyle iletişime geçerek kargonun eline ulaşmadığını belirten Akın, et ve sucukların arasında altınların olduğunu öğrenince şok oldu.

konyadan-gonderilen-sucuk-arasi-altinlar-kargoda-kayboldu-002.jpg

180 bin TL değerindeki altınlar kargoda sırra kadem bastı. Yaşanan olayın ardından genç adam durumu mahkemeye taşıdı.

konyadan-gonderilen-sucuk-arasi-altinlar-kargoda-kayboldu-001.jpg

Kargo firması, gönderilen kargo paketi için kayıp açıklaması yaptı. Yaşanan mağduriyetin ardından Akın ve ailesi, CİMER ve Tüketici Hakları Heyetine başvuruda bulundu. Akın, altınların bulunmasını ve mağduriyetinin giderilmesini istedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.