Konya’dan ilk kar tatili haberi! Bir ilçede yarın okullar tatil edildi
|
Son Güncelleme: 28.12.2025 23:14
Konya’da etkili olan kar yağışı nedeniyle Çeltik ilçesinde okullar 29 Aralık 2025 Pazartesi günü 1 gün süreyle tatil edildi. Diğer ilçelerde eğitime ara verilip verilmeyeceğine ilişkin resmi bir açıklama henüz yapılmadı.
Konya’da etkisini artıran kar yağışı nedeniyle Çeltik ilçesinde okullar 29 Aralık 2025 Pazartesi günü tatil edildi.
İlçe genelinde etkili olan yoğun kar yağışı ve olumsuz hava koşulları sebebiyle alınan tatil kararının, öğrencilerin ve vatandaşların güvenliği amacıyla uygulandığı bildirildi.
Çeltik dışındaki Konya ilçeleri için şu ana kadar herhangi bir tatil kararı alınmadığı belirtildi. Kar yağışının seyrine göre gelişmeler yakından takip ediliyor.
Öte yandan Meteoroloji yetkilileri, kar yağışının kent genelinde aralıklarla devam edebileceği uyarısında bulunurken, sürücülerin ve vatandaşların dikkatli olması istendi.
İlgili Haberler


Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.