Konya’dan ünlü meteoroloji uzmanına tepki

Türkiye’yi etkisi altına alması beklenen soğuk hava ve yağış için “Cumhuriyet tarihinin en soğuk ve en karlı günleri yolda olabilir.” ifadesini kullanan ünlü meteoroloji uzmanı Kerem Ökten’e Konya’dan tepki geldi.

Konya’dan ünlü meteoroloji uzmanına tepki

Meteoroloji, bugün yaptığı açıklamada, Türkiye’nin Pazar gününden itibaren Balkanlar üzerinden gelecek olan soğuk ve yağışlı sistemin etkisi altına girmesinin beklendiğini açıkladı.

Hava tahmincileri ve meteoroloji uzmanları da birkaç gündür benzer tahminlerde bulundu ve yurtta yoğun kar yağışının etkisini göstereceğini yazdı.

“BU NESLİN GÖRMEDİĞİ HİÇBİR ŞEY KALMADI DEMİŞTİK”

Ünlü Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten ise, önümüzdeki haftaya dair tahminlerinde dikkat çeken şu cümleleri kullandı:

“Bu neslin görmediği hiçbir şey kalmadı demiştik. Meğerse varmış. Cumhuriyet tarihinin en soğuk ve en karlı günleri yolda olabilir. Antalya ve Adana'da bile kar örtüsü ve Ankara'da bile gece -21 dereceler mümkün..."

konyadan-unlu-meteoroloji-uzmanina-tepki.webp

KONYA’DAN TEPKİ GÖRDÜ

Konya’ya dair hava tahminlerinde bulunan Kuttusi Demir, Ökten’e tepki gösterdi.

Demir, şunları kaydetti:

“Maalesef bu kişi yüzünden insanlar gerçeğin dışında bilgilere ulaşmış oluyor. Birincisi vade hala uzun uç değişimler olabilir. İkincisi bu haliyle bile gelse Anadolu'da bildiğiniz kar ve soğuk etkisi olacak. Ama bu arkadaş artık niyeti nedir bilmiyorum sürekli hayali ve abartı ile paylaşımlar yapıp bizimde telefonlarımızın susmamasını sağlıyor. Bu kişiye kalsa Ekim sonundan bu yana kar yağacak.”

konyadan-unlu-meteoroloji-uzmanina-tepki.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

 Yazı İşleri Müdürü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.