KONYAGİAD'dan Manavgat'a yardım

Konya Genç İş İnsanları Derneği (KONYAGİAD) orman yangınlarıyla mücadele eden Manavgat’ta yangından etkilenen vatandaşlar için yardım gönderdi.

KONYAGİAD'dan Manavgat'a yardım

Konya Genç İş İnsanları Derneği (KONYAGİAD), orman yangınının devam ettiği Manavgat’ta mağdur olan vatandaşlara yardım elini uzattı. Başkan Gülvezir Korkmaz’ın çağrısıyla harekete geçen dernek üyeleri topladıkları yardımı bölgeye gönderdi. 

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan KONYAGİAD Başkanı Gülvezir Korkmaz, son günlerde ülkemizin farklı yerlerinde yaşanan orman yangınları nedeniyle büyük üzüntü yaşadıklarını belirtti. Birçok yangının kontrol altına alındığını, ancak özellikle Manavgat’ta havadan ve karadan müdahale ile söndürülmeye çalışılan yangının çok ağır sonuçlar doğurduğunu ifade eden Korkmaz “Hükümetimiz, devletimiz bölgede çalışmalarını sürdürüyor. Orman kahramanları canları pahasına yangınları söndürmek için çalışma yürütüyor. Allah’ın izniyle, birlik ve beraberliğimizle ülkemiz yaşanan bu kötü günleri de atlatacaktır. Türkiye’miz her türlü zorluğun üstesinden gelebilecek azim ve güce sahiptir” dedi. 

konyagiaddan-manavgata-yardim-2.jpg

Manavgat’taki yangından etkilenen vatandaşların yaralarını sarmak için KONYAGİAD olarak üzerlerine düşen görevini yerine getirme gayretinde olduklarını ifade eden Başkan Korkmaz, içerisinde temizlik maddelerinin olduğu kolileri bölgeye ulaştırdıklarını kaydetti. Korkmaz “Ciğerlerimizi yakan bu yangınların bir daha yaşanmamasını diliyor, milletimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Halkımız her zaman olduğu gibi yine yardımseverliğini gösteriyor.” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.