Konyalı aile, kızlarını öldüren damada verilen cezayı ayakta alkışladı

Konya Çumra’da kızının düğününe 1 hafta kala eşi Fadim Süner’i tabancayla öldürdüğü gerekçesiyle yargılanan Bayram Süner’in cezası belli oldu. Mahkeme sanığa, ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verdi. Fadim Süner’in ailesi kararı ayakta alkışladı.

Konyalı aile, kızlarını öldüren damada verilen cezayı ayakta alkışladı

Konya’nın Çumra ilçesi İçeriçumra Mahallesi'ndeki olay 3 Ağustos’ta yaşanmıştı. İddiaya göre; Bayram Süner ve 4 çocuk annesi eşi Fadim Süner’i çıkan tartışmada tabancayla vurarak öldürdü. Süner, daha sonra eşinin cesedini ayaklarından sürüyerek evin bodrumuna indirdi.

Bayram Süner daha sonra 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak 'eşimi evde bulamadım' diyerek kayıp ihbarında bulundu. Çalışma başlatan ekipler 4 çocuk annesi Süner'i evin ambar kısmında kanlar içerisinde buldu. Fadim Süner'in öldüğü tespit edilirken, gözaltına alınan Bayram Süner çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

2022/08/05/konyada-4-cocugunun-annesi-fadim-suneri-olduren-koca-hakkinda-ilk-karar-cikti-002.jpg

SÜREKLİ KIZINI SUÇLADI

Sanık hakkında 'Eşi kasten öldürmek' suçundan ağırlaştırılmış müebbet ile 6136 sayılı kanuna muhalefet suçundan da 1 yıldan 3 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı. Konya 3. Ağır Ceza Mahkemesinde yargılanan Bayram Süner dava boyunca sürekli kızını suçladı.

SON KEZ HAKİM KARŞISINA ÇIKTI

Bugün görülen karar duruşmasına Bayram Süner, Fadim Süner'in ailesi ve taraf avukatları katıldı. Mahkeme heyeti son sözlerin ardından kararını açıkladı. Heyet hiçbir indirim uygulamadan Bayram Süner'i ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırdı. Süner ayrıca 6136 sayılı kanuna muhalefet suçundan da 1 yıl ceza aldı.

2022/11/21/fadim-suner-konya-haber.jpg

AİLE AYAKTA ALKIŞLADI

Fadim Süner’in annesi Fadimana Şahin ve babası Ramazan Şahin, verilen kararı sevinçle karşıladı, heyeti ayakta alkışladı.

2022/08/05/konyada-4-cocugunun-annesi-fadim-suneri-olduren-koca-hakkinda-ilk-karar-cikti.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.