Konyalı başkanlar ve milletvekilleri günü sahada geçirdi

Konya Meram ve Karatay Belediye Başkanları ile AK Parti Konya Milletvekilleri Tahir Akyürek ve Mehmet Baykan hafta sonu saha çalışmasında bulundu. Çalışmalar kapsamında başkanlar ve milletvekilleri Konya halkının nabzını tuttu.

Konyalı başkanlar ve milletvekilleri günü sahada geçirdi

2024 Yerel Seçimleri için zaman daralırken Konya’da milletvekilleri ve belediye başkanları çalışmalarını hızlandırdı. Saha çalışmalarını sıklaştıran başkanlar ve milletvekilleri hafta sonu faaliyetlerine de ara vermeden devam etti.

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, AK Parti Konya Milletvekili Tahir Akyürek ve AK Parti Meram İlçe Başkanı Mustafa Dolular ile AK Parti Meram İlçe Başkanlığı’nda bir araya geldi.

İlçe Başkanlığındaki toplantının ardından üçlü grup saha çalışmaları kapsamında öncelikle STK ve oda ziyaretlerinde bulundu.

konyali-baskanlar-ve-milletvekilleri-sahaya-indi.jpg

Ribat İnsani Yardım Derneği ve Meram Ziraat Odası’ndaki ziyaretlerin ardından Mustafa Kavuş, Tahir Akyürek ve İl yönetim Kurulu üyesi Tevfik Tığlıoğlu, Muhacir Pazarı bölgesinde esnafla buluştu.

konyali-baskanlar-ve-milletvekilleri-sahaya-indi-004.jpg

Konya’da hafta sonu saha çalışmalarında bulunan diğer isimler de Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca ve AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Baykan'dı.

İstanbul Caddesi ve Aziziye Caddesi esnaflarına ziyarette bulunan ikili ardından Karatay ilçesindeki Adalet Parkı’nda vakit geçiren vatandaşlarla bir araya geldi.

konyali-baskanlar-ve-milletvekilleri-sahaya-indi-003.jpg

Ziyaretlerini sosyal medya hesabından değerlendiren Başkan Hasan Kılca, “Yenilenen yüzüyle Adalet Parkı Karatay’ımıza ayrı bir güzellik kattı” ifadelerini kullandı.

konyali-baskanlar-ve-milletvekilleri-sahaya-indi-002.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.