Konyalı başkanlardan Murat Kurum paylaşımı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti’nin İstanbul dahil 26 kentin belediye başkan adaylarını açıkladı. Mega kentin belediye başkan adayı Konyalı isim Murat Kurum oldu. Konya’da büyükşehir ve merkez ilçe belediye başkanları hayırlı olsun mesajı paylaştı.

Konyalı başkanlardan Murat Kurum paylaşımı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul dahil 26 ilin adayını açıkladı.

İSTANBUL’UN BAŞKAN ADAYI MURAT KURUM OLDU

Haliç Kongre Merkezi'nde yapılan aday tanıtım toplantısında “İstanbul muradına kavuşacak” ifadesini kullanan Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) başkan adayının Murat Kurum olduğunu duyurdu.

Erdoğan, “El ele vererek İstanbul'u fetret devrinden çıkaracağız. Yapacak çok işimiz, ülkemize kazandıracak çok eserimiz, milletimize verecek çok hizmetimiz var. Milletimize yapılacak her bir hizmeti ibadet şuuruyla yapacağız. İstanbul muradına kavuşacak. İstanbul'un kaybedecek bir 5 yılı daha olmadığına inanıyoruz” dedi.

konyali-baskanlardan-murat-kurum-paylasimi.jpg

KONYALI BAŞKANLARDAN HAYIRLI OLSUN DİLEKLERİNİ İLETTİ

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş ve Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, İstanbul adayının Konyalı isim Murat Kurum olmasının ardından hayırlı olsun mesajları paylaştı.

“ALLAH, YAR VE YARDIMCISI OLSUN”

Başkan Altay, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

“Hemşehrimiz, değerli yol arkadaşım Murat Kurum'un İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı hayırlı olsun. Bakanlığı döneminde ülkemizi birçok vizyon projeyle buluşturdu. Şimdi de İstanbul'u kentsel dönüşüm başta olmak üzere yeniden ihya edeceğine inancımız tam. Allah, yar ve yardımcısı olsun”

“İSTANBUL MURAT KURUM'A EMANET”

Başkan Angı “İstanbul Murat Kurum’a emanet. Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleriyle AK Parti'mizden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan hemşehrimiz Sayın Murat Kurum'u tebrik ediyor, başarılar diliyorum. Rabbim hayırlı hizmetler nasip etsin, hayırlı olsun” dedi.

Hasan Kılca da “AK Parti Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı 26 ilin 2024 Mahalli İdareler Seçimleri Belediye Başkan Adaylarına ve payitaht İstanbul’umuzun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum’a muvaffakiyetler diliyorum. Görev aldığı her alanda milletin derdiyle dertlendiğine, memleket aşkıyla çaba ve gayret gösterdiğine bizzat şahit olduğumuz kıymetli hemşehrimiz, inanıyoruz ki İstanbul’umuzun belediye hizmetlerinden büyük ölçüde mahrum kaldığı 5 yılı çok hızlı telafi edecek ve AK Parti belediyeciliğini yeniden İstanbul’da güçlü şekilde hissettirecektir” diye konuştu.

“YENİDEN İSTANBUL, YENİDEN AK PARTİ”

Mustafa Kavuş ise “Yeniden İstanbul, Yeniden AK Parti. Bakanlığı döneminde birlikte çalışarak yol arkadaşlığı yapmanın onurunu yaşadık. Zorlu görevinde Türkiye’nin her yerine yetişti, başarısıyla taraflı tarafsız herkesin sevgisini kazandı. Bazen büyüklerimizin gözyaşını silerken gördük, bazen de gençlerimize Murat Ağabey olduğunu. Konya’mızın gururu, Türkiye’nin evladı, Murat Kurum Bakanımız şimdi de İstanbul için göreve hazır. Hayırlı olsun, Rabbim muvaffak etsin” paylaşımı yaptı.

Ahmet Pekyatırmacı şunları söyledi:

“Ülkemize ve şehrimize hizmetlerine şahit olduğumuz hemşehrimiz Murat Kurum’un İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan Adaylığı hayırlı mübarek olsun. Yeniden İstanbul için çıkacağı yolda değerli hemşehrimiz Murat Kurum’a başarılar diliyorum. Rabbim muvaffak etsin”

Kaynak:Haber Kaynağı

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.