Altın 7182.12
BIST 12433.5
Dolar 43.8294
Euro 51.7046
Sterlin 58.8537

Konyalı çiftçi, markette yaptığıyla gönülleri fethetti

Konya’nın Ilgın ilçesine bağlı Yukarı Çiğil Mahallesi’nde bir çiftçi, çamurlu ayakkabılarıyla marketi kirletmemek için ayakkabılarını çıkararak içeri girdi. Ramazan ayında sergilenen bu davranış mahallede takdir topladı.

Konyalı çiftçi, markette yaptığıyla gönülleri fethetti

Konya’nın Ilgın ilçesine bağlı Yukarı Çiğil Mahallesi’nde iftara kısa süre kala yaşanan bir olay, mahallede takdirle karşılandı.

Tarladan geldiği öğrenilen bir çiftçi, alışveriş yapmak için girdiği marketin önünde ayakkabılarının çamurlu olduğunu fark etti. İş yerinin temiz kalmasına özen gösteren vatandaş, marketi kirletmemek için ayakkabılarını kapıda çıkararak içeri girdi ve alışverişini bu şekilde tamamladı.

DUYARLI HAREKET TAKDİR TOPLADI

Vatandaşın sergilediği bu hassas davranış, markette bulunanlar ve mahalle sakinleri tarafından takdirle karşılandı. Çevredeki vatandaşlar, bu tür davranışların toplumsal saygı ve duyarlılığı artırdığını ifade etti.

RAMAZAN’IN RUHUNA UYGUN MESAJ

Ramazan ayının paylaşma ve saygı duygularını pekiştirdiğine dikkat çeken mahalle sakinleri, kul hakkına ve emeğe gösterilen bu hassasiyetin herkese örnek olması gerektiğini belirtti. Bu tür küçük ama anlamlı davranışların toplumsal bilinç açısından önemli olduğu vurgulandı.

konyali-ciftci-markette-yaptigiyla-gonulleri-fethetti

konyali-ciftci-markette-yaptigiyla-gonulleri-fethetti

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.