Konyalı çocukların şivlilik mutluluğu Haber Dairesi’nde

Konya Büyükşehir Belediyesi’nin bu yıl şivlilikte dağıttığı 100 bin hediye kutusu evlere ulaşmaya devam ediyor. Haber Dairesi, çocukların mutluluğunu binlere yansıtmak adına şivlilik hediyesi ile çekilen fotoğrafları yayınlıyor.

Konyalı çocukların şivlilik mutluluğu Haber Dairesi’nde

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, bu yıl 100 bin çocuğa şivlilik hediye kutusu gönderdi. Başvurular alındı, hediyeler adreslere kargo aracılığıyla gönderilmeye devam ediyor.

İnternetten online olarak başvurusunu yapıp şivlilik kutusunu almaya hak kazanan çocuklar, mutluluklarını sosyal medyada paylaşıyor ve Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’a teşekkür ediyor.

KONYA BÜYÜKŞEHİR 2022 ŞİVLİLİK 100 BİN HEDİYE KUTUSU İÇİNDE NELER VAR?

İçinde; şeker, kuruyemiş ve kekin yanı sıra bir boyama kitabı, bir boya kalemi takımı, bir denge oyunu seti, bambu çubukları oyun seti, puzzle ve anlat lütfen oyun seti yer alan şivlilik hediyelerini alan çocukların mutlulukları yüzlerine yansıyor.

HABER DAİRESİ MUTLULUĞU YANSITIYOR

Konya Büyükşehir Belediyesi’nin 100 bir şivlilik hediyesi, başvurusu kabul edilenlerin tamamına ulaşacak. Haber Dairesi olarak çocukların mutluluğunu binlere yansıtmak adına bir çalışma başlattık.

HABER DAİRESİ'NE FOTOĞRAF NASIL GÖNDERİLİR?

Şivlilik hediye kutusuyla çekilip, Haber Dairesi’nin 0542 742 23 32 numaralı hattına WhatsApp aracılığıyla gönderilen fotoğraflara, tek tek yer veriyoruz.

Siz de çekin WhatsApp’tan gönderin, hemen yayınlayalım.

 Haber Dairesi

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.