Konyalı doktor Hukuk Fakültesini bitirip avukat da oldu

Konya sağlık camiasının yakından tanıdığı eski Numune Hastanesi Başhekimi Dr. Halil ibrahim Topatan Selçuk Üniversitesi Hukuk Fakültesini de bitirip avukat oldu. Topatan ruhsatını törenle aldı.

Konyalı doktor Hukuk Fakültesini bitirip avukat da oldu

Doktor azmetti, çalıştı, avukat da oldu.

Konya sağlık camiasının yakından tanıdığı eski Numune Hastanesi Başhekimi Dr. Halil ibrahim Topatan, Selçuk Üniversitesi Hukuk Fakültesini de bitirdi.

Stajını tamamlayan Dr. Topatan avukatlık cübbesini törenle giydi.

konyali-doktor-hukuk-fakultesini-bitirip-avukat-da-oldu-001.jpeg

Ruhsat heyacanı yaşayan Halil İbrahim Topatan, yaptığı açıklamada, “Bu yaşta yeni bir meslek sahibi olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Üzerimde emeği olan başta sevgili eşime, aileme, üstadım Av. Hayrullah Küçükdağ'a, baro başkanımız Av. Oktay Unkur'a ve yönetim kurulu üyelerine ayrı ayrı teşekkür ederim.” dedi.

konyali-doktor-hukuk-fakultesini-bitirip-avukat-da-oldu.jpeg

DR. HALİL İBRAHİM TOPATAN KİMDİR?

Dr. Halil ibrahim Topatan, 1966 yılında Konya’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini sırasıyla Meram Şükrü Doruk İlkokulu, Meram Ortaokulu, Konya Gazi Lisesi’ni tamamladı. 1990 yılında Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun oldu. Mecburi hizmet yaptığı Tunceli’de 1990-1992 yılları arasında İl Sağlık Müdür Yardımcısı ve İl Sağlık Müdürü olarak görev aldı. 1992-1997 yılları arasında Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde ihtisas eğitimini tamamlayarak Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı oldu. 1997 yılında Konya Numune Hastanesi’ne atandı. Ardından vatani görevini Erzurum Mareşal Çakmak Asker Hastanesi’nde yedek subay olarak tamamladı. 1999 yılı itibarıyla Konya Numune Hastanesi’nde Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı olarak çalıştı, 2010 yılında aynı hastaneye başhekim olarak atandı ve bir süre bu görevi sürdürdü.

konyali-doktor-hukuk-fakultesini-bitirip-avukat-da-oldu-002.jpeg

konyali-doktor-hukuk-fakultesini-bitirip-avukat-da-oldu-003.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum