Konyalı esnafın telefon hattı başına dert üstüne dert açtı

Konya’da esnaf Mustafa Meral, birlikte çalıştığı kişiye kullanması için kendi adına olan telefon hattını verdi. Meral, hat nedeniyle peş peşe ifadeye çağrıldı. Hat üzerinden dolandırıcılık yapıldığını öğrenen Meral, suçsuz olduğunu kanıtlamaya çalışıyor.

Konyalı esnafın telefon hattı başına dert üstüne dert açtı

Konya'da araç yedek parça ve aksesuar satışı yapan 43 yaşındaki Mustafa Meral, birlikte çalıştığı Hüseyin K.’ya (27) kullanması için kendi adına çıkarttığı telefon hattını verdi.

Sabah’ta yer alan habere göre; 1.5 yıl boyunca Hüseyin K’nin kullandığı hat nedeniyle peş peşe ifadeye çağrılmaya başlanan Meral büyük bir şok yaşadı. Telefon numarası ile internet üzerinde açılan sahte ilanlar ile dolandırıcılık yapıldığını öğrenen Meral hakkında davalar açıldı.

konyali-esnafin-telefon-hatti-basina-dert-ustune-dert-acti-001.jpg

SUÇSUZLUĞUNU KANITLAMAYA ÇALIŞIYOR

5 farklı ilde Ağır Ceza Mahkemelerinde yargılanan Meral, suçsuzluğunu kanıtlamaya çalışıyor. Hiç tanımadığı kişilerle aynı dosyada şüpheli olarak yargılanan, bir davadan da 6 yıl hapse mahkûm edilen Meral hakkında bir yandan da soruşturmalar gelmeye devam ediyor.

Meral, "Hiç tanımadığın kişilerle şüpheli olarak yargılanıyorum. Cezalar alıyorum. Suçsuzluğumu ispat etmek için mücadele ediyorum" diye konuştu.

konyali-esnafin-telefon-hatti-basina-dert-ustune-dert-acti.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.