Konyalı fotoğrafçı, memleketinde çektiği kareyle birincilik ödülü aldı

Şehit Mustafa Cambaz 5. Fotoğraf Yarışması'nda, Konya'nın Karapınar ilçesindeki Meke Krater Gölü'nde çekilen drone karesi birincilik ödülünü kazandı. Fotoğrafı çeken Seyit Konyalı, ödülünü İstanbul'da düzenlenen törende aldı.

Konyalı fotoğrafçı, memleketinde çektiği kareyle birincilik ödülü aldı

Konya'nın doğal güzellikleri bir kez daha prestijli bir organizasyonda adından söz ettirdi.

Yeni Şafak Gazetesi tarafından 15 Temmuz şehidi foto muhabiri Mustafa Cambaz anısına bu yıl beşincisi gerçekleştirilen Şehit Mustafa Cambaz Fotoğraf Yarışmasının kazananları belli oldu.

Demokrasi ve Özgürlükler Adası'nda düzenlenen ödül töreninde, farklı kategorilerde dereceye giren fotoğrafçılar ödüllerine kavuştu.

konyali-fotografci-memleketinde-cektigi-kareyle-birincilik-odulu-aldi

KONYA’DA ÇEKİLEN KARE BİRİNCİLİK GETİRDİ

Yarışmanın "Yeni Nesil Fotoğraflar (Drone)" kategorisinde Anadolu Ajansı serbest fotoğrafçısı Seyit Konyalı, Konya'nın Karapınar ilçesinde bulunan Meke Krater Gölü'nde çektiği fotoğrafıyla birincilik ödülüne layık görüldü.

Konyalı'ya ödülü, düzenlenen törende takdim edildi.

konyali-fotografci-memleketinde-cektigi-kareyle-birincilik-odulu-aldi

KONYA'NIN DEĞERLERİNİ OBJEKTİFİYLE TANITIYOR

Yaklaşık 20 yılı aşkın süredir haber, doğa ve belgesel fotoğrafçılığı yapan Seyit Konyalı, bugüne kadar ulusal ve uluslararası birçok yarışmada önemli dereceler elde etti. Anadolu Ajansı adına serbest fotoğrafçılık görevini sürdüren Konyalı, özellikle Konya'nın doğal ve kültürel zenginliklerini belgeleyen çalışmalarıyla tanınıyor.

"BU ÖDÜL KONYA ADINA GURUR VERİCİ"

Ödülün ardından açıklamalarda bulunan Seyit Konyalı, Meke Krater Gölü gibi Konya'nın simge noktalarından birinde çektiği fotoğrafın böylesine önemli bir yarışmada birincilik elde etmesinden büyük mutluluk duyduğunu belirtti. Konyalı, bu başarının yalnızca kendisi için değil, Konya'nın doğal güzelliklerinin tanıtımı açısından da anlamlı olduğunu ifade ederek ödülü memleketi Konya adına almaktan gurur duyduğunu söyledi.

konyali-fotografci-memleketinde-cektigi-kareyle-birincilik-odulu-aldi

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.